Overvejer du, om højskole kunne være noget for dig? Meld dig til rundvisning i november, hvor vi holder Åbent Hus for dig, der kunne være interesseret i et af vores lange ophold.

Torsdag d. 24. november kl. 15 åbner vi dørene for alle interesserede, der går og overvejer, om et højskoleophold kunne være noget for dem. Er det dig, eller en du kender, så tag din ven under armen og besøg os på Krogerup Højskole i Humlebæk.

Åbent Hus på Krogerup

Hvordan er det at gå på højskole? Hvad bliver man undervist i? Hvor skal jeg sove henne? Og hvem kommer jeg til at gå på hold med?

Der kan være mange spørgsmål forbundet med beslutningen om at drage på højskole, men vi lover dig, at du bliver meget klogere, når vi inviterer dig inden for dørene, så du selv kan få syn for sagen.

Har du lyst til at se, hvordan der ser ud på en højskole som Krogerup – og spørge alle dem, der går her lige nu, hvordan det er – så kan du lige nu tilmelde dig Åbent Hus i november, hvor du også får mulighed for at hilse på undervisere og forstander.

Du er velkommen til at tage din ven, kæreste eller forældre med, og så sørger vi til gengæld for kaffe på kanden og en hyggelig eftermiddag.

Vi ses på Krogerup!

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER