Åbent Hus på Krogerup lørdag 4. maj

Nyheder

Overvejer du Krogerup Højskole? Så er du mere end velkommen til åbent hus d. 4. maj kl. 14 – 17, hvor vi åbner dørene til vores smukke herregård. Det tager 30 minutter med kystbanen fra Nørreport til Humlebæk.

Krogerup Højskole er for alle, der er nysgerrige på samfund og samtid, og som ønsker at blive klogere på sig selv, uden fremdrifttvang og karakterræs. Her vælger du mellem hovedfagene Jorden Kalder, Film, Serier & Dokumentar, FOTO, Storbyens Puls, Verden Brænder, Journalistik & Medier eller Europa Brænder – og mere end 22 valgfag.

Krogerup er, kort fortalt, uddannelse af høj kvalitet båret af begejstring og nysgerrighed tilsat skov og hav, fest og farver, studieture med kvalitet, nye perspektiver og fællesskab.

Kig op og afgør med dig selv, om Krogerup er det rette match for dig. Vi har bagt kage, der er kaffe på kanden, og du får en tur rundt på skolen til præsentation af de forskellige hoved- og valgfag. Derudover møder du skolens elever, som fortæller om hverdag, fag og fest på Krogerup, og du hilser på skolens lærere og forstander.

Vi glæder os til at vise højskolen frem. Alle er velkomne!

Hovedfag og studierejser

VERDEN BRÆNDER // SYDAFRIKA
(Politik, globalisering og aktivisme)

FOTOGRAFI // ISRAEL & PALÆSTINA
(Reportage, kunstfotografi og portræt)

JORDEN KALDER // NORGE
(Klima, natur, iværksætteri og bæredygtighed)

JOURNALISTIK & MEDIER // ROADTRIP I CALIFORNIEN
(Journalistik, medieforståelse, podcast og samfund)

FILM, SERIER & DOKUMENTAR // LA
(Producér din egen film eller dokumentar)

EUROPA BRÆNDER // ROADTRIP SYDEUROPA
(Undersøger et Europa i opbrud)

STORBYENS PULS // NEW YORK, ISTANBUL
(Bysociologi, arkitektur, moderne kultur og storbyrejser)

Valgfag på Krogerup
Udover hovedfagene har du som elev på Krogerup 3 – 4 valgfag, vælg bl.a. mellem:
DEN LEVENDE STREG MED LOUISIANA / SEX, KÆRLIGHED OG KOMMUNIKATION / KERAMIK / DYRK DET / DET EKSOTISKE SVERIGE / DANS / DET DIGITALE MENNESKE / MED LITTERATUREN I VILDMARKEN / DRAMA / HEKSEKREDS / DEN STORE PÅSKEFROKOST / EVENTMAKING – DESIGN DIN EGEN FESTIVAL / FRILUFTSLIV / PSYKOLOGI / RADIO & PODCAST / MUSIK / BODY STUDIES / MOD TIL AT LEVE / FEMINISTISK PRAKSIS / YOGA / KOR +

X