Drømmer du om at gå på højskole i efteråret 2024, kan du nu tilmelde dig 18 uger med opstart i august.

Krogerup er højskolen for alle, der vil forstå, formidle og forandre samfund og samtid. Undervisningen er båret af samfundsengagement, nysgerrighed og begejstring. Her er ingen eksamener, karakterer eller fremdriftstvang.

 

 

Nogle tilmelder sig et langt ophold på Krogerup for at nærme sig en studiedrøm, andre for at dyrke en interesse. Nogle kommer for at få redskaber til at ændre verden, andre for at blive klogere på sig selv. Og for de fleste er der tale om en kombination.

Drømmer du eller en du kender om et højskoleophold i efteråret 2024, er det nu muligt at tilmelde sig vores lange ophold bestående af 18 uger med opstart i august 2024. Du kan vælge mellem vores syv hovedfag: UDELIV, VERDEN BRÆNDER, FOTO, JORDEN KALDER, JOURNALISTIK & MEDIER, EUROPA BRÆNDER og FILM, SERIER & DOKUMENTAR.

Højskoledagligdag, valgfag og engagerede undervisere

Under LANGE OPHOLD kan du blive klogere på hvert enkelt hovedfag og de studierejser, der er knyttet til hvert enkelt fag. Du kan også læse mere om de undervisere, du kommer til at møde på dine fag og om dagligdagen i det hele taget på højskole.

Udover dit hovedfag får du mulighed for at vælge op til fire forskellige valgfag på dit ophold. Dem skal du først tage stilling til, når du er begyndt.

Vi ses på Krogerup!

Fotograf: Mads Leth Grønbeck til Krogerups jubilæumsfejring

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER