Selvom sommeren er gået på hæld, kan du allerede sikre dig en plads på et af næste års populære sommerkurser.

Skal du tilbringe en uge over sommeren på Krogerup Højskole, er der nu åbent for tilmeldinger til næste års korte kurser, hvor sidste hånd er ved at blive lagt på programmerne.

“Vi glæder os til sommeren. I 2023 har vi tre sommerkurser på programmet: TÆNKEPAUSER, NÅR NATUREN KALDER og FAMILIESOMMER. De er alle tre nyklassikere på Krogerup, og vi håber at se både nye og kendte ansigter,” siger skolens forstander, Rasmus Meyer.

Kreative værksteder og inspirerende foredrag

På sommerhøjskole på Krogerup bliver du præsenteret for spændende workshops med engagerede ildsjæle, tankevækkende debatter og foredrag – altsammen tilsat lækker mad og afslapning i de naturskønne omgivelser, der omkranser den gamle herregård. Foruden de fastlagte programmer vil der således også være tid til drinks i parken, hygge ved bålet og et dyp i Øresund, der ligger en smuttur fra skolen.

“Ugekurserne er en fremragende anledning til at blive klogere på verden omkring sig i fornøjeligt selskab. Man behøver ikke rejse om på den anden side af kloden for at få store og meningsgivende oplevelser – alt man behøver er at tage turen til Humlebæk,” siger forstanderen med et glimt i øjet.

Kurser for alle aldre

På TÆNKEPAUSER-kurset vil kursisterne blive præsenteret for den nyeste forskning fra de populære Tænkepauser-udgivelser fra Aarhus Universitetsforlag. Deltagerne på NÅR NATUREN KALDER skal ud og mærke jorden mellem fingrene og tale om fremtidens jordbrug. Og børn og voksne på FAMILIESOMMER-kurset kan glæde sig til kreative værksteder, højt aktivitetsniveau og fordybelse med nye og gamle venner.

De nøjagtige programmer for de enkelte uger vil blive lagt op over de kommende uger. Men vi garanterer, at det som altid bliver tre spækkede, sansefyldte og inspirerende uger for alle aldre.

Du kan læse mere om de enkelte kurser lige her, hvor du også kan klikke dig videre til tilmeldingsformularerne.

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER