Besøg Krogerup på Højskolernes Dag - Krogerup Højskole

[row]

Lørdag den 5. maj 2018 kl. 14-16

Prøv at være højskoleelev et par timer, når Krogerup byder alle indenfor lørdag den 5. maj. Måske er højskole også noget for dig?

Er du bare en lille smule i tvivl om, hvad du vil med dit liv? Og hvad resten af 2018 eller måske 2019 skal gå med? Og kunne du tænke dig at få en smagsprøve på film, fotografi, journalistisk og medier, arkitektur og bygplanlægning eller politik og medborgerskab? Så kom og vær højskoleelev et par timer på Krogerup Højskole i smørhullet mellem Øresund, Aarstiderne og Louisiana i Humlebæk kun en halv times togtur med Kystbanen nord for København.

100 nye venner “Det er svært at finde en højskoleelev, der ikke synes, at netop det at tage på højskole er den mest berigende beslutning, vedkommende har taget i sit liv. Og den mulighed vil vi selvfølgelig gerne have, at så mange som muligt kommer til at få. Derfor skal du komme og besøge os, hvis du drømmer om et fantastisk halvt år, hvor du med garanti får 100 nye venner, kommer på rejser verden rundt – og får nogle nye input til, hvad du kan bruge dit liv på,” siger Jesper Himmelstrup, der til daglig underviser i hovedfaget Journalistik og Medier på højskolen.

Krogerup Højskole tilbyder nogle meget forskellige hovedfag. I videoen her på siden kan du snuse lidt til vores hovedfag Verden Brænder, og vi har også hovedfagene Film! Film! Film!, Fotografi, Crossing Borders, Storbyens Puls og Journalistik og Medier. Du kan læse meget mere om vores hovedfag her.

Mange forskellige fag Du kan foruden hovedfaget vælge mellem en lang række valgfag indenfor så forskellige emner som Keramik, Friluftsliv, Radioproduktion, Psykologi, Dans, Det digitale menneske, Heksekreds, Rytmisk musik, Eventmaking, Skriveværksted, Med litteraturen i vildmarken, Køn, normer og privilegier, Det eksotiske Sverige, Social entrepreneurship – og mange flere.

[divider]


Få et indblik i livet på som elev på Krogerup. Videoen her handler om hovedfaget Verden Brænder, som rejser til verdens brændpunkter og arbejder aktivistisk med globale udfordringer. Videoen er produceret af eleverne på hovedfaget Verden Brænder i efteråret 2017.

Meld dig til her Vi plejer at få fyldt godt op på dagen, så gi’ os et ring på 49190380 – eller send os en mail på kontoret@krogerup.dk, hvis du kommer. Så ved vi, hvor stor en kage, vi skal bage.

Vi glæder os sådan til at se dig ?

 


[/row]

X