Igen i år mødes gamle Krogerup-årgange til fest, workshops, højskolenostalgi og fuldt blus på den velkendte Krogerup-ånd. Den 1. februar kl. 12 sættes billetter til salg.

Krogerup PåNy er ugekurset til alle gamle Krogerup-elever. Det er arrangeret af tidligere elever og skolens undervisere og byder på et komprimeret højskoleophold med alt det, man kan huske fra sin tid på Krogerup – kogt ned i en bouillonterning på en enkelt uge.

Krogerup skal Til Bunds

Til PåNy er der hvert år mulighed for at tilbringe tid med gamle venner – og hænge ud med andre tidligere krogeruppere på tværs af årgange. I år åbnes der for billetsalget onsdag den 1. februar kl. 12, og det er med at sidde klar, hvis man vil sikre sig billetter, for det plejer at gå rapt med salget.

 

 

Som vanligt er der tilrettelagt et tema for ugen, og i år skal deltagerne sammen “Til Bunds” i nogle af livets helt store, uløste mysterier. For oplever alle andre også, at deres konto er utæt? Hvordan kan det være, at gopler ældes baglæns? Og hvem er fænomenet Carsten egentlig?

“Krøllede hjerner og bankende højskolehjerter får optimale vilkår, når vi PåNy i år skal Til Bunds,” fortæller underviser Ida Højrup, der er en del af planlæggerteamet.

Workshops, havdyp og generalforsamling

“Det bliver en både skæv, øjenåbnende, genkendelig og anderledes uge, når alt fra banko til lærerworkshops til friske dyb i Øresund endnu engang danner ramme om det nærvær og den ekstatiske energi, der er DNA’et i PåNy,” lover Ida.

Tilmeldingsformularen, der åbnes for 1. februar kl. 12, vil der blive adgang til lige her, hvor du også kan læse meget mere om årets program, billetsalg, venteliste og meget andet.

På Facebook-eventet for årets PåNy vil du løbende kunne orientere dig om, hvad der kommer til at ske på kurset. Det finder du adgang til lige her.

Til slut i løbet af kurset overtaget Krogerup Højskoles Elevforening, der arrangerer årets Gensynslørdag, hvor endnu flere gamle Krogerup-elever slutter sig til selskabet til et brag af en festlig dag og aften med koncert, snak og generalforsamling. Du har automatisk adgang til Gensynslørdag, når du køber billet til PåNy. Ønsker du kun at deltage i Gensynslørdag, vil der blive sat separate billetter til salg senere på foråret.

Vi ses til en hel uge med højskolenostalgi og gamle venner til sommer!

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER