Vær med til en grøn sommeruge på Krogerup, når vi på kurset ‘Magiske Planter’ går i markerne med Aarstiderne for at blive klogere på havebrug, biodynamik, grøn madlavning og meget mere. 

På sommerkurset Magiske Planter denne sommer skal der på tværs af generationer nørdes biodiversitet og samles ny praktisk viden i køkkenhaven. Sarah Hellebek, der sammen med underviser Ida Nielsen Langendorf står for kurset, glæder sig til en uge fyldt med naturkærlighed:

– Vi vil gerne invitere folk til at holde sommerferie, der giver ny indsigt i både fuglearter og jordens mikroorganismer. Og så skaber vi rammen for en fortryllende uge med morgenbade i Øresund, økologisk ølsmagning og højskolesang.

Og det bliver bestemt ikke en uge, hvor kursisterne kommer til at ligge på den lade side, for dagene er spækket med fælles oplevelser i den fælles natur omkring den gamle herregård:

– På vores seks workshops er der en masse praktisk viden at høste. Vil man nørde grøntsagsdyrkning og grøn madlavning, er der mulighed for at komme i haven og lave mad over bål. Vi har et helt forløb om biodynamisk landbrug, der vil give stor indsigt i det biodynamiske univers og kompostens rolle. Hvis man bor uden egen have, er der også gode råd at hente til, hvordan man kan dyrke i både vindueskarmen og på altanen. Gennem sansning og friluftsliv kan man også få inspiration og erfaringer med hjem til nye oplevelser i naturen. Der bliver bl.a. mulighed for at lære, hvordan man planlægger sit næste mikroeventyr i naturen.

Derudover skal kursusdeltagerne på heldagstur til Lerbjerggaard i Melby, der er den første gård i bevægelsen Andelsgaarde, som Krogerup aftager en masse af grøntsagerne fra, og på turen skal kursisterne bl.a. have et indblik i grøntsagsdyrkning på fem hektar.

Magiske Planter-kurset foregår fra den 5. – 11. juli. Se programmet og læs om alle workshops her.

 

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X