Krogerups kroppe - Krogerup Højskole

[row]

Elever fra hovedfaget Verden Brænder har lavet foto-projektet Bodies of Krogerup ud fra visionen om at skabe en tryg atmosfære og rum for alle kroppe på højskolen.

Af elever på Verden Brænder, F18

Manifest for Bodies of Krogerup

Bodies of Krogerup er et projekt om kropsbevidsthed med fokus på de forskellige kropstyper her på Krogerup Højskole. Projektets hensigt er at afseksualisere kroppen og dermed skabe en tryg atmosfære og rum for alle kroppe. Det er vigtigt for os, at vi ændrer vores syn på vores egen krop og andres. At naturligheden bliver fremhævet, og at vi begynder at elske vores forskelligheder.

Vi ønsker at skabe en debat omkring normerne i vores samfund, der er med til at skabe et urealistisk syn på vores kroppe. At være fri i vores egen krop, at omfavne kroppens komplekse og smukke udseende, som vi er skabt fra naturens side. Her på Krogerup har vi unik mulighed for at skabe en atmosfære, hvor alle kan føle sig trygge og afslappede i deres egen krop!

Vi håber at Bodies of Krogerup er med til at tydeliggøre at kroppen er fantastisk i sig selv. Vigtigst af alt håber vi at du, efter at have set billederne, begynder at omfavne og elske din krop for det, den er. Alle er smukke og unikke i krop og sind.

En stor tak til alle medvirkende fra Krogerup Højskole!

[divider]


Opgaven var at lave et projekt, som ville ændre noget på højskolen. En gruppe elever valgte at arbejde med kropsbevidsthed, og 30 elever bidrog til projektet og stillede op til fotografering i næsten afklædt tilstand. Fotografierne hænger på højskolens vægge

[divider]


[/row]

X