Bygninger, lokaler og faciliteter

[headline tag=”h1″ color=”color1″]Bygninger, lokaler og faciliteter[/headline]

[row]

Bygninger og lokaler

Vi har til huse i en herregård fra sidst i 1700-tallet, men har mange moderne faciliteter. Her får du en faktaliste. Krogerup Højskole har plads til 80-90 elever og kursister. I hovedbygningen ligger spisesalen, foredragssalen og biblioteket.

De øvrige bygninger, der er af nyere dato, indeholder fest- og teatersal, store som små undervisningslokaler, IT-rum med udsigt til parken og fri adgang til Internet døgnet rundt samt pejsestuen, der fungerer som pauserum, café og mødested uden for undervisning og kursus.

Værelser

Værelsernes indretning og møbler er fra 50erne, tegnet af Børge Mogensen. Hvert værelse er udstyret med håndvask, skab, skrivebord, opslagstavle og spejl. Fælles toiletter og bad findes på gangene. Der er lige mange enkelt- og dobbeltværelser.

– Enkeltværelser: 33 – Dobbeltværelser: 29 – Antal værelser i alt: 62 – Antal senge, max: 115 (med køjer)

Lokaler

– Spisesal med 110 pladser – 13 Grupperum & undervisningslokaler – Festsal ved “biografopstilling”: 150-200 pladser – Lille Sal ved “biografopstilling”: 70-110 pladser – Foredragssalen: 50 pladser

Andre lokaler

– Fotoværksted – Bibliotek og avislæsestue – Pejsestue – Teaterscene – Vaskekælder – Te-køkkener – Cykelkælder

Faciliteter

– Trådløst netværk – Vi kan yde assistance til opstilling af IT, AV m.m. – Fotokopiering – Whiteboard & tavler – Storskærmsprojektor – DVD-afspiller – Mikrofoner, trådløse & alm. – Lydanlæg i de to store sale – Flygler: 3 stk. – Bordtennis – 500 m fra strand – 50 m til skov og vandrestier – 10 m til Aarstidernes økologiske gårdbutik

[slider slider_name=”Krogerup elevværelser” animation=”slide” autoslide=”yes” interval=”5″ navigation=”yes” height=””]

[divider]

[slider slider_name=”Krogerup Lokaler” animation=”slide” autoslide=”yes” interval=”5″ navigation=”yes” height=””]

[/row]

X