[row]

Krogerups lærer Sigrid Dahl har, sammen med cirka 50 tidligere elever, udviklet et helt nyt sommerkursus. Det ligger i august, er mest for unge og tidligere elever og ender til sidst i en kæmpe gensynsweekend for alle tidligere elever på Krogerup Højskole.

I september måned sad omkring 50 tidligere elever inde i Højskolernes Hus i København og diskuterede højlydt. Krogerup Højskoles lærer Sigrid Dahl havde indkaldt til åbent møde om et fremtidigt sommerkursus for unge, tidligere og kommende elever på Krogerup og alle andre interesserede.

”Vi skulle først og fremmest generere ideer til selve formålet med kurset. Derefter kunne jeg omsætte ideerne til et konkret kursus, som skal hedde Krogerup PåNy”, fortæller Sigrid.

Hun har også fået frivillige tidligere elever til at være med i selve planlægningen af kurset, og de skal også være med i august, når selve kurset ser dagens lys på den gamle herregård i Humlebæk.

”Man skal komme på kurset for at få nye perspektiver på samfundets opbygning og vores samtid. Der kommer inspiration udefra, vi skal lave egne projekter som podcasts og mere aktivistiske tiltag. Det bliver meget som et elevophold på Krogerup – bare på fire dage”, siger Sigrid.

[divider]

pa%cc%8any

Kurset kommer også til at indeholde faste krogerup-elementer som 12-timers camp, kor med Rikke og cocktails med Bjarne. Kurset går efter fire dage over i en gensynsweekend for tidligere krogerup-elever, ligesom Elevforeningen afholder sin generalforsamling under forløbet.

[/row]

X