KROGERUP CAFÉ: Intro til jazz // Julian Svejgaard 19:30

24jan19:30KROGERUP CAFÉ: Intro til jazz // Julian Svejgaard 19:30P8 Jazz-radiovært Julian Svejgaard giver en introduktion til jazzens verden for begyndereOBS: Ny dato: Tirsdag 24. januar 2023

Program

Tirsdag den 24. januar 2023 kl. 19:30

Hvad er jazzmusik for en størrelse? Hvordan lyder jazz? Hvad skal man lytte efter, og hvordan bliver man fortrolig med genren? I et interaktivt oplæg med musikeksempler, billeder og små videoer giver radiovært på P8 Jazz Julian Svejgaard en indføring i jazzens verden – for jazz er for alle!

For at forstå hvad jazz er, må man imidlertid også forstå jazzhistorien, så Julian kommer også omkring, hvordan jazzen historisk ikke bare har handlet om musik – den har nemlig haft mange berøringsflader med politiske kampe som borgerrettighedsbevægelsen i USA.

Julian Svejgaard er professionel musiker ved siden af radiojobbet og har en kandidatgrad i historie og samfundsfag fra Københavns Universitet.

Arrangementet er åbent for alle, men tilmelding er nødvendig. Billetprisen er 25 kr. for personer under 30 år og 75 kr. for personer over 30 år, og der betales forud via MobilePay i tilmeldingssystemet.

Gå til tilmelding

Tid

(Tirsdag) 19:30

Sted

Krogerup Højskole