KROGERUP CAFÉ: Jeg tør være mig // Mizz Privileze 19:30

tir22nov19:30KROGERUP CAFÉ: Jeg tør være mig // Mizz Privileze 19:30Dragtivist Mizz Privileze om bekæmpelse af hate crimes og at bryde med normer og kassetænkning

Tid

(Tirsdag) 19:30

Sted

Krogerup Højskole

Event information

Tirsdag den 22. november 2022 kl. 19:30

Mizz Privileze er Danmarks normkritiske drag queen, der i sin tid blev landskendt i TV-programmet “Danmark har talent”. Mizz er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men arbejder i dag som selverklæret “dragtivist”, der med humor og et drys glitter i bl.a. foredrag udfolder normkritik, LGBT+-vilkår i Danmark og sin egen kamp mod hadforbrydelser.

Mizz Privileze blev i 2020 nomineret til Årets Drag og Årets LGBT+-person til Danish Rainbow Awards og er frontløberen i bevægelsen “Lev og Lad Leve”, der arbejder for bekæmpelse af hadforbrydelser.

Til november slår Mizz Privileze vejen forbi Krogerup Højskole og byder på både dragshow og debat om normbrud, kassetænkning, køn, rettigheder, krop og seksualitet i en åben samtale med dømmefri tone.

Arrangementet er åbent for alle, men tilmelding er nødvendig. Billetprisen er 25 kr. for personer under 30 år og 75 kr. for personer over 30 år, og betaling foregår i døren.

Tilmelding sker via dette link.

Fotocredit: Filip Vest