Ugekursus: Sommer på Krogerup

tir26jun10:00Ugekursus: Sommer på KrogerupSkyd sommeren i gang med fire intense døgn på Krogerup fyldt med inspiration og samvær, hvor vi i selskab med kulturpersonligheder som Nils Malmros, Ib Michael og Line Knutzon går tæt på inspirationens væsen.

Tid

(Tirsdag) 10:00

Sted

Krogerup Højskole

Program

Skyd sommeren i gang med fire intense døgn på Krogerup fyldt med inspiration og samvær, hvor vi i selskab med kulturpersonligheder som Nils Malmros, Ib Michael og Line Knutzon går tæt på inspirationens væsen.

26. juni – 30. juni

Vi undersøger, hvad der rører på sig i kulturens verden – vi hører om den nyeste danske litteratur, griner os igennem satirisk selvhjælp og diskuterer kulturen som krisefortolkning, og så vil vi sammen bevæge os ind i filmens forunderlige verden. Kurset er midt i VM i fodbold, og derfor skal vi naturligvis omkring fodboldens kulturhistorie. Der bliver også rig mulighed for gåture ved stranden og cocktails i parken, og så skal vi smage på vine, der er dyrket med en `åndelig´ tilgang. Vær med til et komprimeret højskolekursus med fællesskab og faglighed i Krogerups skønne rammer.

Kursusledere: Bjarne Hald og Martin Schmidt

Læs hele programmet og tilmeld dig her.