Film! Film! Film! bliver til FILM, SERIER & DOKUMENTAR - Krogerup Højskole

[row]

Det her har vi glædet os til at fortælle om. Vores hovedfag Film! Film! Film! kommer i fremtiden til at hedde FILM, SERIER & DOKUMENTAR. Vi kommer fortsat til at have fokus på film, men vi krydrer det fremadrettet med et langt stærkere fokus på dokumentar og serier.

Det her har vi glædet os til at fortælle om. Vores hovedfag Film!, Film!, Film! kommer I fremtiden til at hedde FILM, SERIER & DOKUMENTAR. Vi kommer fortsat til at have fokus på film, men vi krydrer det fremadrettet med et langt stærkere fokus på dokumentar og serier.

”Der bliver stadig lavet fantastiske film, men man kan i dag ikke beskæftige sig med film uden at forholde sig til serieformatet og dokumentaren som genre. Det er i høj grad her, den kunstneriske og filmiske udvikling sker. Krogerups filmfag skal forholde sig til den nyeste udvikling og de nyeste tendenser, og netop derfor kommer dokumentaren som genre og udviklingen inden for serieproduktion til at fylde mere fremadrettet,” siger Martin Schmidt, der er instruktør, serienørd og hovedfagslærer på faget.

På hovedfaget FILM, SERIER & DOKUMENTAR vil man som elev få fingrene godt og grundigt ned i film-mulden, både foran og bag kameraet. Man får et fascinerende indblik i, hvad det er, der gør, at de bedste serier kan få selv de mest drevne A-mennesker til at blive hængende foran skærmen for lige at se ét afsnit mere. Og man bliver introduceret til, hvordan man skruer en dokumentar sammen, så den sætter solide aftryk i sjælen på seerne – og måske også i samfundsdebatten.

[divider]


”På Krogerup beskæftiger vi os med den tid, vi lever i, politisk, kunstnerisk, journalistisk og filmisk. Og netop derfor skal vi have fokus på det alt det spændende, der sker inden for serier og dokumentar, hvor der for tiden, med streamingtjenesterne fremkomst, er gang i en super spændende udvikling,” siger Rasmus Meyer, forstander på Krogerup.

Som elev på FILM, SERIER & DOKUMENTAR lærer du at bruge Premier Pro, om lyssætning, lyd og filmning, og du møder instruktører, fotografer, klippere og lydfolk, der deler ud deres viden, tricks og hemmeligheder.

Læs mere her om faget FILM, SERIER & DOKUMENTAR.

[divider]


[/row]

X