Gensynsweekend

Gensynsweekend

Vær med, når Krogerup Elevforening laver et brag af en gensynsweekend for alle Krogerups tidligere elever. Gensynsweekenden er din mulighed for at få et rigtigt højskolefix; gensyn med dine yndlingslærere, spil i parken, øller og højskolesang ved bålet, foredrag, workshops, badning i Øresund og til sidst en stor fest med livemusik. Vigtigst af alt er det en fantastisk mulighed for at få hele elevforeningen godt rystet sammen, gense højskolevenner og – ikke mindst – møde en masse nye venner, du ikke vidste, du havde, på tværs af forskellige årgange!

På Gensynsweekenden holder vi generalforsamling i elevforeningen, så kom, hvis du gerne vil være med eller vil gøre din stemme gældende. Gensynsweekenden ligger i forlængelse af Krogerup PåNy, og du har derfor mulighed for en hel uge på din gamle højskole sammen med andre tidligere elever!

Kursusleder: Krogerup Elevforeningsbestyrelse

PRISER: (30.07.20 – 01.08.20, uge 31)
– Delt Dobbeltværelse 1 per. 500 kr.
– Dobbeltværelse 2 per. 1000 kr.

OBS: købes billetten samtidig med ugekurset PåNy (arrangeret af tidligere elever) bliver den samlede pris 1.500 kroner pr. person, og giver altså et afslag på 200 kroner.MENU

Tilmelding til ugeophold
Tilmelding til elevophold
Om Krogerup
Udlejning priser
Handelsbetingelser
Cookie og privatlivspolitik
Kontakt

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

Cvr.Nr. 44913216
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 – 12.00

NYHEDSBREV

Se der seneste nyhedsbrev HER

X