Kalender

Tilmelding til ugeophold

Hvor skal jeg bo?

Indkvarteringen vil vi gerne lave så god som mulig – blandt andet fordi Krogerup ikke er indrettet handicapvenligt – og derfor har vi brug for de oplysninger, vi spørger om på tilmeldingsskemaet. Vi prøver at tage hensyn til særønsker ved indkvarteringen, der er begrundet i fx sygdom eller lignende.

Har du aftalt at bo sammen med én, indkvarteres I naturligvis sammen, men ellers sætter vi jer sammen efter køn og alder. Så vær nøje med din udfyldelse af skemaet.

Praktiske oplysninger

Velkomstbrev og praktiske informationer sendes ud ca. 3 uger inden kursusstart. Vi vil gerne bede dig om at udfylde alle rubrikker, men felterne markeret med * er oplysninger vi skal bruge.

Bemærk, at der ikke gives ungdomsrabat til elevforeningens kursus “Krogerup PåNy”.

Husk at angive fulde navn på alle, der deltager på familiekurset “Bare fødder på Herregården” – også børnene. Børnenes navne og alder noteres i feltet ’Bemærkninger’, mens voksne skal udfylde hver deres tilmeldingsblanket.

Betaling

Du tilmelder dig vores ugekurser via hjemmesiden, hvor du også betaler for opholdet og selv vælger, hvilken type betalingskort, du vil benytte. Efter din betaling modtager du en bekræftelsesmail, hvor vi skriver ‘tak for din bestilling’ og med de oplysninger, du har opgivet, hvorefter din bestilling er under behandling. (Kontakt Krogerups kontor på tlf. nr: 49 19 03 80, hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail inden for 24 timer, men husk at tjekke dit spamfilter først.)
Når vi har ekspederet din ordre, modtager du endnu en mail, som bekræfter, at din bestilling og betaling fuldført.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kontor på tlf. nr: 49 19 03 80 eller mail: kontoret@krogerup.dk, hvis du har problemer med tilmelding eller betaling.

Melder du fra inden 4 uger før kursusstart får du refunderet det indbetalte beløb. Ved framelding senere end 4 uger, men en uge inden kursusstart, refunderes beløbet minus 1000 kr. pr. person. Dette gælder også, hvis du endnu ikke har betalt for kurset. Fra en uge inden kursusstart, og hvis kurset er startet, tilbagebetales beløbet ikke.

CPR-nummer

Ifølge lovkrav skal vi kunne identificere vores kursister med CPR nummer over for undervisningsministeriet, derfor er det meget vigtigt at du skriver hele nummeret, også de sidste fire cifre. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger fortroligt. Tak for hjælpen!

X