Tirsdag d. 25. oktober åbner vi igen dørene for vores ugentlige Krogerup Café, når politikere Jacob Mark (SF) og Alex Vanopslagh (LA) lægger vejen forbi til en snak om perfekthedskultur, karakterræs og unge i mistrivsel.

Stadig flere unge slås med at være til. Stress, angst og depression er i dag folkesygdomme – og særligt de unge er ramt. Hvad er der på spil? Og hvad kan vi som samfund stille op?

Det er spørgsmål, gruppenæstformand og børne- og undervisningsordfører i SF Jacob Mark og partileder i Liberal Alliance Alex Vanopslagh tirsdag d. 25. oktober lægger vejen forbi Krogerup for at diskutere.

Vi har før sat de to politikere stævne for at debattere unges trivsel, præstationskultur og stress. I dag har de begge en personlig aktie i emnet, da de hver især inden for de seneste år har været ramt af stress.

Nulfejlskultur og uoverskuelige krav i skolen

“Man har fortalt vores børn og unge, at de har ansvar for egen læring. At de er den generation med flest muligheder. At hvis de bare gør sig umage, står alle uddannelsesdøre åbne for dem. Samtidig spreder en nulfejlskultur sig i den offentlige sektor og i vores samfund,” påpeger Jacob.

Ifølge Alex er der i samfundet sket et dannelsestab, hvor unge mennesker har mistet forbindelsen til det, der er større end dem selv:

“I stedet for at finde mening i litteratur, kunst, religion eller lignende er det vigtigste for mange unge i dag at være perfekte på alle mulige parametre. Og de skal samtidig leve op til uoverskuelige, abstrakte krav i skolen, hvilket skaber mistrivsel,” lyder den liberale leders forklaring.

Vi tager debatten – og mulige løsninger på problemet – og vil du også med, kan du tilmelde dig arrangementet via dette link

Vi begynder kl. 19, og indgang koster 25 kr. for personer under 30 år og 75 kr. for personer over 30 år. Betaling foregår i døren.

Du kan se det fulde program over vores Krogerup Caféer for resten af året i vores kalender. Tryk på de enkelte arrangementer for at se nærmere info.

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER