[row]

Programmet for højskolens tirsdagsarrangementer i foråret ligger klar, og du kan glæde dig til en række stærke og vedkommende foredrag.

Mange tirsdage er der Krogerup Café på højskolen, hvor du kan opleve foredrag om aktuelle emner, debatarrangementer eller koncert. Krogerup Caféerne er åbne for gæster udefra, og vi sørger altid for kaffe og kage til arrangementet. I foråret 2018 er det nogle meget forskellige emner, du kan høre om til Krogerup Caféerne.

Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan det er at søge asyl i Danmark, når Krogerup i samarbejde med kultur- og værestedet Trampolinhuset inviterer til debataften om og med asylansøgere, og du kan høre den verdensberømte danske arkitekt og byplanlægger, Jan Gehl, fortælle om sit mangeårige arbejde med byplanlægning i foredraget ’Mennesker først’.

Du kan også opleve Nazila Kivi, Jeannette Ehlers, Clement Kjersgaard, Johannes Langkilde, Lea Korsgaard, Tarek Hussein, Andrea Hejlskov og mange flere. Se de fulde programmer HER

Alle er velkomne Alle er velkomne til Krogerup Caféerne. Men for at forberede os bedst muligt, vil vi gerne vide, om du kommer. Så kan vi stille stole frem, bage kage og brygge te og kaffe derefter. For gæster koster arrangementet 60 kr. inkl. kaffe og kage. For unge under 30 er prisen 30 kr.

Bemærk, at de fleste Krogerup Caféer foregår på engelsk. Du kan læse mere under de enkelte begivenheder.

Tilmeld dig arrangementerne HER

[divider]


Bliv ven af Krogerup Højskole Arrangementet er gratis for medlemmer af Krogerups Venner. Det koster 250 kr. at blive medlem af foreningen. Et medlemsskab giver gratis adgang til de fleste arrangementer på Krogerup Højskole.

Hvis du vil være medlem af Krogerups Venner, skal du indbetale de 250 kr. på konto: reg.nr.: 3163, kontonr.: 3807278223 eller via MobilePay: 81880667. Husk at skrive navn og gerne mailadresse på indbetalingen. Evt. yderligere støttebidrag indbetales på samme måde. Husk at skrive “Krogerup ven” samt navn og mailadresse.

[divider]


[/row]

X