Corona-situationen har skabt usikkerhed om en masse ting, men på Krogerup har vi besluttet at gennemføre vores sommerkurser. Der er udsolgt på alle kurser på nær nyklassikeren Tænkepauser, hvor der er få pladser tilbage. 

De seneste uger har telefonen på kontoret forståeligt nok kimet med spørgsmål om vores sommerkurser. Og mens vi selv har været usikre på, om det kunne lade sig gøre at afholde kurser til sommer, så er vi nu ret overbeviste om, at det godt kan lade sig gøre, så derfor vælger vi at gennemføre kurserne.

”Rigtig mange har set frem til at skulle tilbringe en uge på Krogerup til sommer, mig selv inklusive, så derfor er jeg rigtig glad for, at vi vælger at holde fast i vores sommerkurser på trods af de usædvanlige omstændigheder,” siger Bjarne Hald, der er kursusleder på Tænkepauser.

Familiekurserne har længe været udsolgt, og nu er der heller ikke flere pladser på have- og naturkurset Magiske Planter samt vores nye kreative kursus Sommer på Krogerup. Til gengæld er der stadig få pladser tilbage på Tænkepauser, som Krogerup laver i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag. Bjarne Hald har været kursusleder på Tænkepauser mange gange og betegner det som et Krogerup Classic-kursus:

”Jeg glæder mig voldsomt den særlige atmosfære, der er på Krogerup om sommeren – med en masse blandede kloge input tilsat sang, morgenbadning, cocktails i parken og samtaler ved bålet. Tænkepauser er højskole med blandede emner og med en meget blandet kursistflok. Det er herligt, for det er højskole i sin bedste form,” siger han.

 

 

Til sommer kan man bl.a. møde historiker Jeanett Varberg, forfatter Naja Marie Aidt og politiker og Krogerup-nabo, Claus Hjort-Frederiksen samt en masse forskere, som har leveret stoffet til bogseriens seneste udgivelser.

”Det bliver skønt med en uge med masse ny viden og fornøjelige stunder. Efter disse måneder har et godt sommerhøjskolefællesskab aldrig været mere tiltrængt,” slutter Bjarne.

I disse dage er vi godt i gang med at planlægge efterårs-, jule- og nytårskurser. De vil være at finde på hjemmesiden i starten af juni.

Vil du læse mere om Krogerups korte kurser, så er det her:

KORTE KURSER

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER