Krogerups første udsolgte efterår nogensinde

Nyheder

Det er aldrig sket i Krogerup Højskoles historie, at et efterårshold har været udsolgt, men det bliver ikke desto mindre situationen for højskolen i år.

Efter sommerferien skriver Krogerup Højskole historie. For det første fejrer den sin 70-års fødselsdag, men det kulminerer også med en anden markering, for højskolens forstander kan allerede nu se, at højskolen kommer til at starte med et propfyldt efterårshold. Og det er første gang, siden Krogerup Højskole blev grundlagt i 1946.

Vi har tre udsolgte hovedfag og 95 tilmeldinger på nuværende tidspunkt, så vi forventer helt klart en udsolgt skole, når vi starter op igen med elever midt i august”, fortæller Rikke Forchhammer, der har været forstander på Krogerup i de seneste 8 år. Højskolen har en kapacitet på cirka 105 elever.

Den rigtige retning

Siden 2012 har Krogerup Højskole oplevet en tiltagende fremgang, og den lader til at fortsætte.

Det er selvfølgelig fantastisk, at vi har kunnet blive ved med at lægge oven i vores succes, men det kan vi jo faktisk heller ikke længere, da vi har kørt med udsolgte forårshold de seneste år, og nu også oplever et udsolgt efterårshold. Så er vi nødt til at udvide kapaciteten på vores gamle fredede herregård, og det er jo ikke sådan lige til. Måske er det heller ikke ønskværdigt”, siger Rikke Forchhammer.

I sommerferien mellem de to elevhold har Krogerup en lang række sommerkurser, som også er godt besøgte. Flere er udsolgte, mens andre stadig har plads til flere kursister. Du kan se alle sommerens kurser her: UGEKURSER

X