Krogerups nye ugekurser er klar

Nyheder

I 2017 har Krogerup Højskole prioriteret hårdt og kun udvalgt de allerbedste sommerkurser til dig, som allerede nu går og tænker over, hvad sommeren skal fyldes med af faglig forkælelse.

De ansatte på Krogerup har lagt alle kræfter ind på at forfine højskolens aller bedste kurser til 2017. Derfor er der i år lidt færre kurser end tidligere, men de har til gengæld nok aldrig været bedre.
Krogerups traditionsrige `I Lyst og Nød´ og `Politisk Sommerhøjskole´ kører stadig for fuld tryk, og for højskolen er de vigtige højskoleklassikere, som fortsat bliver forfinet og fornyet.
Krogerup gentager de to populære familiekurser og de seneste års successer med kurserne `Tænkepauser på Krogerup – i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag´ og `Faglig forkælelse med Weekendavisen´. På sidstnævnte har højskolen dog komprimeret kursets varighed til fire dage fyldt med kultur-, politik- og vidensformidling – og en lavere pris.

En ny-klassiker er født
Kursuslederne ser også frem til at kunne gentage deres nye succes-kursus i samarbejde med radiokanalen Radio24syv i uge 27. Efter flere forsøg på at finde et fast radio-samarbejde har Krogerup endelig fundet frem til den ideelle partner, der både er fremadskuende og fræk. Det ønsker Krogerup Højskole nemlig også at være.

ugekurser

Oplev `Krogerup PåNy´
Sammen med omkring 50 tidligere elever har lærer Sigrid Dahl udviklet et helt nyt sommerkursus for tidligere og kommende elever på Krogerup og alle andre interesserede. Her kan du få nye perspektiver på samfundets opbygning og vores samtid, du skal lave egne projekter og (gen)opleve kor med Rikke Forchhammer og cocktails med Bjarne. Bare for at nævne nogle få eksempler. Det bliver meget som et elevophold på Krogerup; bare på fire dage. Kurset fortsætter til sidst i en kæmpe gensynsweekend for alle tidligere elever på Krogerup Højskole.

Se alle ugekurserne for 2017 HER

X