Til sommer er der mulighed for at få en tænkepause, komme tættere på naturen og have en dejlig uge med sin familie. Det er nemlig de tre efterhånden velkendte kurser Tænkepauser, Magiske Planter og Familiesommer på Krogerup, der er på programmet. Indholdet ligger først endeligt fast i november, men de utålmodige kan allerede nu tilmelde sig.

Har du lyst til en sommer på Krogerup, og ved du allerede nu, hvilket kursus du gerne vil på, så se her. Det er nemlig åbnet tidligt for tilmeldingerne, så det er muligt at booke sin sommerferie nu.

Vi oplever, at rigtig mange henvender sig for at høre, om de kan tilmelde sig vores sommerkurser nu. Ja, mange vil egentlig gerne bare booke opholdet for næste år, når de afslutter deres sommerkursus, så derfor åbner vi for muligheden af at tilmelde sig allerede nu, fortæller kursusansvarlig Anne Steen Himmelstrup.

Det er de tre nyklassikere – Tænkepauser, Magiske Planter og Familiesommer på Krogerup – som er på programmet til sommer, og formaterne for kurserne er de samme som tidligere år, men indholdet er naturligvis et andet.

Tænkepauser laver vi i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, og som altid kommer kurset til at tage udgangspunkt i de velformidlede små udgivelser, hvor vi inviterer forfatterne til at komme og gøre os klogere på deres forskningsområde. Nu er vi i gang med at finde ud af, hvilke af de kommende Tænkepauser, vi skal have besøg af til sommer, siger Anne Steen Himmelstrup og tilføjer, at Tænkepauser også altid byder på kunst og kultur i form af en poesioplæsning, en koncert eller en samtale med en spændende kulturpersonlighed.

Magiske Planter er Krogerups grønne sommerkursus, som højskolen laver i samarbejde med Aarstiderne. Kurset er bygget op omkring en række praktiske workshops, hvor man kan få jord under neglene og blive klogere på bl.a. dyrkning og biodiversitet – og så er kurset spækket med inspirerende foredrag, debat, udflugter og sommerstemning i parken. Magiske Planter er en sanselig uge, hvor man kan blive klogere på den grønne omstilling og få en masse praktiske redskaber i fællesskab med andre, som også interesserer sig for natur, klima og biodiversitet, forklarer Anne Steen Himmelstrup.

De færdige programmer er klar i november, hvor de kan ses på krogerup.dk/korte-kurser/

Datoer for sommerens kurser på Krogerup:
Tænkepauser på Krogerup: 26. juni – 2. juli 2022
Magiske Planter: 3. juli – 9. juli 2022
Familiesommer på Krogerup: 10. juli – 16. juli 2022

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X