Lange kurser

Elevophold

Demokrati, høj faglighed og internationalt udsyn

Du bestemmer, hvordan dit højskoleophold skal se ud. Inden du starter, vælger du et hovedfag, der danner rammen om det faglige indhold. Derudover vælger du en række valgfag. På den måde bestemmer du selv, om du vil bruge tiden i keramikværkstedet, i filmlokalet, på teaterscenen, dansestudiet eller i vores mørkekammer. Og om du vil skrive, diskutere international politik, filosofi, globalisering eller aktivisme.

Det eneste der ligger fast er, at du bliver udfordret og udvikler dig både socialt og fagligt!

Hvad er et elevophold?

Et elevophold varer om foråret 8, 12 eller 24 uger og om efteråret 7, 8 eller 18 uger. – alt afhængig af, hvilket hovedfag du vælger, og hvornår du starter på højskolen. Opholdet består af undervisning i dit hovedfag samt i de valgfag du vælger, en rejse på mindst to uger og et afgangsprojekt.

Derudover er et højskoleophold på Krogerup spækket med fester, faglige arrangementer og socialt samvær med en masse andre unge mennesker, som du bor på skolen med. Der er hjemrejseweekend ca. to gange på et elevophold.

For at tage et elevophold skal du være 17 1/2 år ved kursusstart. Læs meget mere om hvordan hverdagen ser ud, når du går på Krogerup Højskole.

Et hurtigt overblik

Hovedfagene

Vælg mellem seks aktuelle hovedfag

Tjek dem ud

Valgfagene

Over 25 forskellige valgfag

Tjek dem ud

Rejserne

Spændende rejser i hele verden

Tjek dem ud

Et typisk ugeskema

ugeskema

Nysgerrig

Så se nærmere på vores næste hold.

Og husk; vi er ikke længere væk end en opringning eller en mail.

X