Bliv pitstopper

På Krogerup Højskole udbyder vi op til otte pitstop-pladser på hvert hold til unge, der er i gang med en videregående uddannelse, og som ønsker at holde en pause fra studiet.

For at blive pitstopper på Krogerup skal du være i gang med en videregående uddannelse, og du skal tilmeldes enten vores 24-ugers kursus i foråret eller vores 18-ugers kursus i efteråret. Som pitstopper får du op til 500 kr. reduktion i ugeprisen, mens rejsen koster den fulde pris.

Krogerups elever er oftest mellem 19-28 år, og som elev vil du blive del af en levende skole, hvor der er plads til både forundring, fordybelse og fest. Og du vil blive en del af en skole, hvor det er din nysgerrighed og interesse, ikke pensum, eksamen eller karakterer, der dikterer, hvor du bevæger dig hen med dine fag.

Hovedfag og valgfag

Uanset hvilket hovedfag du vælger –Jorden Kalder, Europa Brænder, Foto, Storbyens Puls, Verden Brænder, Journalistik & Medier, Film, Serier & Dokumentar eller Crossing Borders – vil du opleve dannelse og uddannelse af høj kvalitet båret af begejstring og forundring.

På alle hovedfag er der inkluderet en spændende kvalitetsrejse, hvor man får mulighed for at folde sit fag ud. Udover hovedfagene har du mulighed for at vælge mellem 25 valgfag, fx keramik, litteratur i vildmarken, friluftsliv, yoga, radio & podcast og psykologi.

Derudover er Krogerup også fri tid, som du kan bruge på badeture i Øresund, nye venner, fodbold og bål i parken, fest og gåture i vores smukke omgivelser.

Kontakt Krogerup
Vil du høre mere om priser eller tilmeldes et forløb som pitstopper, kan du skrive til kontoret@krogerup.dk.

Du er også velkommen til at kontakte underviser og vejleder Anne Steen Himmelstrup på anne@krogerup.dk eller 30228260. Hun kan fortælle mere om højskolen og pitstop-ordningen på Krogerup.

Du kan også bestille en rundvisning her.

X