Bliv ’Pit-Stopper’

På Krogerup Højskole udbyder vi op til otte ’Pit-Stop’-pladser på hvert hold til unge, der er i gang med en videregående uddannelse, og som ønsker at holde en pause fra studiet.

For at blive ’Pit-Stopper’ på Krogerup skal du være i gang med en videregående uddannelse, og du skal tilmeldes enten vores 24-ugers kursus i foråret eller vores 18-ugers kursus i efteråret. Som ’Pit-Stopper’ får du op til 500 kr. reduktion i ugeprisen, mens rejsen koster den fulde pris.

Krogerups elever er oftest mellem 19-28 år, og som elev vil du blive del af en levende skole, hvor der er plads til både forundring, fordybelse og fest. Og du vil blive en del af en skole, hvor det er din nysgerrighed og interesse, ikke pensum, eksamen eller karakterer, der dikterer, hvor du bevæger dig hen med dine fag.

Hovedfag og valgfag
Uanset hvilket hovedfag du vælger – Film! Film! Film!, Foto, Storbyens Puls, Magiske Planter, Verden Brænder eller Journalistik & Medier – er Krogerup Højskole lig dannelse og uddannelse af høj kvalitet båret af begejstring og forundring.

Udover hovedfagene har du mulighed for at vælge mellem ca. 30 valgfag, fx keramik, litteratur i vildmarken, friluftsliv, byg en træbåd, yoga, radio og psykologi. På alle hovedfag er der inkluderet en spændende kvalitetsrejse, hvor man får mulighed for at folde sit fag ud. Og derudover er Krogerup også fri tid, som du kan bruge på badeture i Øresund, nye venner, fodbold og bål i parken.

Kontakt Krogerup
Vil du høre mere om pladssituationen eller tilmeldes ’Pit-Stop’-ordningen i foråret eller efteråret 2019, skal du skrive til kontoret@krogerup.dk og mærke henvendelsen Pit-Stop.

Du er også velkommen til at kontakte underviser og vejleder Anne Himmelstrup på anne@krogerup.dk eller 30228260. Hun kan fortælle mere om højskolen og ‘Pit-Stop’-ordningen på Krogerup.

Du kan også bestille en rundvisning her.

X