hollywood

Hovedfag

Inden du starter på Krogerup, vælger du et hovedfag, som bliver gennemgående i dit ophold. Med hovedfaget rejser du til en relevant rejsedestination og laver et projekt efter rejsen. Udover dit hovedfag kan du frit vælge mellem vores mange valgfag. I foråret får du desuden en firedages tur til Bornholm i forbindelse med Folkemødet, hvor vi rykker hele højskolen til Allinge og deltager i folkefesten sammen.
 

Uanset om du brænder for det visuelle udtryk, ser pennen som dit sværd eller fascineres af bykultur eller aktivisme, så tilbyder hovedfagene dig en mulighed for fordybelse, hvor fokus ikke er karakterer eller lektier, men dannelse og involvering.

Alle fagene arbejder ud fra et demokratisk princip, der fremmer dialog. Du kan forvente at blive udfordret på dine holdninger og lære noget af dine medstuderende. Dine undervisere står parat med en hjælpende hånd og et lyttende øre, men I bestemmer i fællesskab, hvilken retning faget skal køre.

På Krogerup fokuserer vi på at udvikle dine muligheder for at blive en ansvarlig, initiativrig medborger, der er åben og imødekommende over for andre synspunkter og kulturer. Målet er at sætte din viden i perspektiv og udvide evnen til selvstændig, kritisk tænkning på tværs af en specifik faglighed.

Krogerup Højskole har elever fra mange forskellige lande, der beriger og inspirerer dagligdagen på skolen. Hovedfagene her nedenfor er på dansk med undtagelse af hovedfaget Crossing Borders, der er på engelsk.

 

Hovedfagene

verdenbrænder

Verden Brænder
Politik, økonomi, kultur og identitet i nye rammer – i samarbejde med Operation Dagsværk.
Læs mere

Journalistik & Medier
Bliv skarp til at skrive og klogere på mediernes rolle i samfundet.
Læs mere

film

Film!Film!Film!
Lær at producere film i teori og praksis. Både foran og bag kameraet.
Læs mere

fotografi

Fotografi
Find dit personlige udtryk.
Læs mere

storbyensPuls

Storbyens Puls
Fordyb dig i bystudier og byudvikling.
Læs mere

crossingborders

Crossing Borders
Global activism and intercultural studies.
Læs mere

Europa Brænder

Europa Brænder
Road trip til Europas brændpunkter
Læs mere

magiske planter

Magiske Planter
Klimakrise, økosystemer, friluftsliv, naturfilosofi, havebrug, grønt entreprenørskab, økokunst.
Læs mere

Tilmelding til lange kurser

Tilmeld

X