Jerusalem_Dome_of_the_rock_BW_14

Israel og Palæstina

Tag med Fotografi på en spændende rejse til Israel/Palæstina

Vi skal opleve dette komplekse og delte land, hvor der er politik i alt. Gennem besøg hos blandt andet NGO’er, skoler samt mindst én privat overnatning skal vi forsøge at forstå, hvad konflikten handler om. Turen vil bringe os rundt i Israel og på den besatte Vestbred, hvor vi vil opleve en sand cocktail af historie, religion, politik og kultur. Men vi skal også vandre gennem det historiske centrum i de små stræder i Jerusalem og besøge Grædemuren. Vi ser historiske steder som ørkenfortet Masada og flyder i Det Døde Hav. Vi besøger Haifa, hvor jøder og arabere fortsat bor side om side. Vi krydser checkpoints og fotograferer graffiti på den israelske sikkerhedsmur. Vi besøger det danske hus i Ramallah og ser, hvordan de bruger fotografi i deres arbejde med palæstinenserne. Vi møder israelske bosættere og hører deres argumenter for at bo, hvor de gør. Derudover skal vi på natklub i den moderne storby Tel Aviv og udforske gallerier og lokale udstillinger af fotografi. Vi skal møde fotografer og høre, hvordan de arbejder, både med kunst og med fotojournalistik, på begge sider af muren. Undervejs skal vi tage en masse billeder – af de mange mennesker vi kommer til at møde og få en større forståelse af, hvordan livet er der. Og sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig opleve kulturen gennem en masse god mad.

Betaling

Den pris, der er angivet i tilmeldingsformularen, dækker både rejser og højskoleophold. Den samlede pris afhænger af det samlede ugeantal, du tilmelder dig.

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig en bekræftelse til din mailadresse, hvori der står at du skal indbetale 1.000 kr. i indmeldelsesgebyr inden 14 dage. Dit højskoleophold betales i to rater til skolen; 1. rate forfalder ca. 2 måneder før du skal starte, og 2. rate forfalder 5 uger efter du er startet på skolen. Derudover skal der betales et beløb til hovedfagslæreren for rejsen. Beløbet afhænger af, hvilket hovedfag du er tilmeldt.
Ratebetalingen gælder ikke hvis man tilmelder sig et kortere ophold på forår/efterår, der betales hele beløbet på én gang.

Hvis du vælger at forlade skolen før tid, skal du betale for den tid, du har været på skolen samt fire ugers opholdspris og de udgifter, som din hovedfagslærer eventuelt måtte have haft i forbindelse med bestilling af den planlagte rejse, som ikke kan refunderes.

Læs mere om hovedfaget Fotografi.

Højskoleophold i Israel og Palæstina

Inkluderet:
• Fly t/r
• Overnatning (ofte med morgenmad inkl.)
• Transport ift. programmet


Ikke inkluderet:

• Rejseforsikring

• Ikke nævnte måltider og entréer