Valgfag

Tilmelding til elevophold

Hvor skal jeg bo?

Vi har til huse i en gammel herregård fra sidst i 1700-tallet. Krogerup har plads til 110 elever. Der er 62 værelser på skolen; 33 enkeltværelser og 29 dobbeltværelser. Indretning og møbler er fra 1950erne og designet af Børge Mogensen. Hvert værelse er udstyret med håndvask, spejl, skab, skrivebord og opslagstavle. Fælles toiletter og bad findes på gangene.

Praktiske oplysninger

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig en bekræftelse til din mailadresse, hvori der står at du skal indbetale 1.000 kr. i indmeldelsesgebyr inden 14 dage. Dit højskoleophold betales i to rater til skolen; 1. rate forfalder ca. 2 måneder før du skal starte, og 2. rate forfalder 5 uger efter du er startet på skolen. Derudover skal der betales et beløb til hovedfagslæreren for rejsen. Beløbet afhænger af, hvilket hovedfag du er tilmeldt.
Ratebetalingen gælder ikke hvis man tilmelder sig et kortere ophold på forår/efterår, der betales hele beløbet på én gang.

Hvis du vælger at forlade skolen før tid, skal du betale for den tid, du har været på skolen samt fire ugers opholdspris og de udgifter, som din hovedfagslærer eventuelt måtte have haft i forbindelse med bestilling af den planlagte rejse, som ikke kan refunderes.

Egenbetaling

Du skal regne med at skulle betale transport 2-5 gange frem og tilbage til København i en del af dine valgfag og i dine hovedfag. Ud over det skal du betale for evt. materialer.

På rejserne skal du som elev selv betale for hovedmåltiderne, ikke for morgenmad.

Ud over det skal du selv have lommepenge med.

CPR-nummer

Ifølge lovkrav skal vi kunne identificere vores studerende med CPR nummer over for Undervisningsministeriet, derfor er det meget vigtigt, at du oplyser hele nummeret i tilmeldingsformularen, også de sidste fire cifre. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger fortroligt. Tak for hjælpen.

NB: Ansøgere uden dansk CPR-nummer bedes oplyse deres fødselsdato (DD-MM-ÅÅ).

X