Lange ophold

– klogere på dig selv og verden omkring dig!

Velkommen på Krogerup

Krogerup Højskole er for dig der vil forstå, forandre og formidle samfund og samtid. Dig, der er nysgerrig på verden omkring dig – og føler et ansvar for den. Og dig, der ønsker at blive klogere på dig selv, fri for eksamen og karakterer. Her er plads til både fordybelse, fællesskab og fandenivoldskhed – og undervisningen er båret af forundring og begejstring.

Uanset hvilket hovedfag, du vælger – Udeliv, Film, Serier & Dokumentar, Jorden Kalder, Fotografi, Storbyens Puls, Verden Brænder, Journalistik & Medier eller Europa Brænder – er det din nysgerrighed, der bestemmer indhold og retning. Fri for karakterer kan du blive klogere på menneskerne omkring dig og de fag, du vælger at dykke ned i.

Udover dit hovedfag vælger du frit 3 eller 4 valgfag (3 i efteråret og 4 i foråret) Du kan vælge mellem en lang række af kreative, aktive, praktiske, kunstneriske og politiske fag. Alle sammen udbudt af undervisere med høj faglighed og et levende engagement. Om aftenen kan du enten arbejde i de åbne værksteder, tage del i de elevstyrede aktiviteter eller slappe af ved kaminen i pejsestuen.

Krogerup er – kort fortalt – uddannelse af høj kvalitet båret af begejstring og forundring plus øjenåbnende studierejser, nye venskaber, havbad i Øresund, morgensang, fodbold i parken og meget mere.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

”Du skal komme til Krogerup, hvis du vil opleve en moderne demokratisk højskole med høj faglighed, dedikerede lærere, engagerede elever med noget på hjerte og rum for både fordybelse og fandenivoldskhed.”

Jesper Himmelstrup, lærer på
Krogerup 

Rasmus Meyer, forstander

”Målet med vores lange ophold er, at du tager fra Krogerup gladere, dygtigere, modigere og lidt klogere på livet – bevidst om, hvad du vil bidrage med i denne verden.”

Rasmus Meyer, forstander på Krogerup Højskole

foto

styrk dit personlige
udtryk! 

Film, serier & dokumentar

skab stærke øjeblikke på skærmen

Jorden kalder

klimakamp, naturkærlighed, økologisk iværksætteri & jordforbindelse

verden brænder

globaliseringens udfordringer og muligheder, politik, kampagnearbejde og rejse til Sydafrika.

Journalistik & Medier

- skrivekløe, samfundssind, podcast og amerikansk roadtrip

Udeliv

- livet under åben himmel, bæredygtighed og håndværk

europa brænder

- forstå et Europa i opbrud, politisk roadtrip og kampagnearbejde

VALGFAG

– levende læring uden eksamen

 

”På Krogerup eksisterer seriøsitet og leg side om side, og man får sjældent et nej, ligegyldigt hvilke idéer, man kommer med. Det har været den mest lærerige og fantastiske tid.”

André Grendslev, tidligere elev på Krogerup

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

“Den, der vil forstå livet – og det er vel til syvende og sidst opgaven for os alle – må gå om erfaringen, hans egen erfaring, vundet derved, at han med lidenskab har indladt sig med livet”

Hal Koch, Krogerups stifter

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X