INSPIRERENDE REJSER

– klogere på verden – og på dig selv

Rejs med Krogerup

På Krogerup kombinerer vi rejselyst og højskole. Som elev på de lange ophold rejser du nemlig med dit hovedfag ud i verden og får indsigt, viden og inspiration. Og med dig hjem får du en bagage fuld af både nyt fagligt indhold og unikke oplevelser sammen med interessante og engagerede lokale. Oplevelser, som du ikke vil få som almindelig turist.

Vi forbereder dig grundigt på rejserne, så du får et solidt indblik i det land, du rejser til. På rejsen sætter vi os ind i det pågældende lands kultur, musik, litteratur, værdier, arbejdsliv, politiske forhold, og vi kommer tæt på befolkningen. Herunder kan du se, hvilke rejser de forskellige hovedfag udbyder.

 

Husk! Krogerup har en rejseforsikring, som dækker dig, hvis du er elev på ET langt ophold, og DU deltager i rejsen.

Europa

På JOURNALISTIK & MEDIER rejser vi ud i Europa for at finde den gode historie. Europa er i disse år præget af krigen i Ukraine, populistiske bevægelser og Brexit. Tag med på roadtrip og prøv dig selv af i rollen som journalist. Destinationerne skifter fra år til år.

SPANIEN & PORTUGAL

Med hovedfaget EUROPA BRÆNDER rejser vi med tog ned gennem Europa til Spanien og Portugal. Fremtidens Europa formes nu, og vi skal forstå, hvem der styrer udviklingen, og hvordan det sker.

NORGE & DANSK VILDMARK

UDELIV rejser til Jotunheimen i Norge til et vandreeventyr i den frie natur. Vi lægger også vejen forbi vores egen storslåede natur i bl.a. Nationalpark Mols Bjerge.

MEXICO

Hovedfaget VERDEN BRÆNDER rejser til Mexico, hvor vi skal opleve kontrasterne mellem rig og fattig. Vi besøger alt fra organiserede aktivister til kunstnerkollektiver og tekstilfabrikker.

Israel & palæstina

Kom med hovedfaget FOTO til Israel og Palæstina og oplev landets modsætningsfulde hverdag på nært hold.

L.A. & HOLLYWOOD, CALIFORNIEN

14 dages rejse med hovedfaget FILM, SERIER & DOKUMENTAR. I Los Angeles skal vi fx besøge New York Film Academy, hvor vi bliver vist rundt, får undervisning i manuskriptskrivning og filmproduktion samt deltager i workshops.

Bornholm

Hovedfaget JORDEN KALDER skal på bæredygtigt eventyr til Bornholm og udforske den magiske natur, grøn omstilling, friluftsliv og bæredygtig fødevareproduktion.

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X