INSPIRERENDE REJSER

– KLOGERE PÅ VERDEN – OG PÅ DIG SELV

Rejs med Krogerup

På Krogerup kombinerer vi rejselyst og højskole. Som elev på de lange ophold rejser du nemlig med dit hovedfag ud i verden og får indsigt, viden og inspiration. Og med dig hjem får du en bagage fuld af både nyt fagligt indhold og unikke oplevelser sammen med interessante og engagerede lokale. Oplevelser som du ikke vil få som almindelig turist.

Vi forbereder dig grundigt på rejserne, så du får et solidt indblik i det land, du rejser til. På rejsen sætter vi os ind i det pågældende lands kultur, musik, litteratur, værdier, arbejdsliv, politiske forhold, og vi kommer tæt på befolkningen. Herunder kan du se, hvilke rejser de forskellige hovedfag udbyder. 

OBS: Så længe corona-situationen umuliggør rejser til udlandet, går studieturen til et sted i Danmark. Hold øje med hjemmesiden for mere info. Rejser vi i Danmark, bliver prisen på opholdet lavere.  

 

Husk! Krogerup har en rejseforsikring, som dækker dig, hvis du er elev på langt ophold og deltager i rejsen.

Israel palæstina

– Kom med Fotografi til Israel/Palæstina og oplev hvordan landets modsætningsfulde hverdag ser ud på nært hold. 

Hollywood la californien

– 14 dages rejse med Film, Serier & Dokumentar!
I Los Angeles skal vi besøge New York Film Academy /LA hvor vi bliver vist rundt, får undervisning i manuskriptskrivning og filmproduktion samt deltager i workshops.

Bornholm

– Kom med Jorden Kalder på bæredygtigt eventyr. Vi skal til Bornholm og udforske den magiske natur, grøn omstilling, friluftsliv og bæredygtig fødevareproduktion, og bagefter skal vi i kollektiv praktik hos Andelsgaarde.

sydafrika

– Verden Brænder Sydafrika – kampen for demokrati fortsætter.
Tag med til Mandelas Sydafrika og mød aktivister, der som ham kæmper for demokrati i den tidligere apartheid-stat.

Roadtrip i Californien

– Tag med Journalistik og Medier på roadtrip i Californien i efteråret. Besøg bl.a. San Fransico, Yosemite, Silicon Valley og besøg spændende mediehuse som fx Al-Jazeera og LA Times.

europa

– Europa Brænder – Road trip i Spanien og Portugal
Fremtidens Europa formes nu. Vi skal forstå hvem der styrer udviklingen, og hvordan det sker.

NORGE

– Vi skal på rejse i Norden og omsætte alle de færdigheder, vi har lært, til et udelivseventyr i naturen. Når vi opholder os i længere tid i naturen, skaber vi den tætte forbindelse til verden omkring os og opnår en større forståelse af sammenhænge i naturen.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

“Den, der vil forstå livet – og det er vel til syvende og sidst opgaven for os alle – må gå om erfaringen, hans egen erfaring, vundet derved, at han med lidenskab har indladt sig med livet”

Hal Koch, Krogerups stifter

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X