JORDEN KALDER STUDIETUR

– Studietur til Bornholm og praktik på Andelsgaarde

Derfor rejser vi

Formålet med rejsen er at blive politisk, praktisk og kreativt inspireret til at leve og handle i en tid, der kalder på nye forståelser af det gode liv, og hvordan vi omstiller verden i en bæredygtig retning.

Kontakt din nye lærer

+45 67 89 45 56

ida@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

Uanset hvilket hovedfag eller valgfag du vælger, er det din nysgerrighed og engagement, der bestemmer retningen. Fri for karakterer kan du blive klogere på dig selv, verden omkring dig og de fag, du vælger at dykke ned i. Krogerup er – kort fortalt – uddannelse af høj kvalitet båret af super dygtige undervisere, begejstring og forundring.”

Rasmus Meyer, forstander på
Krogerup Højskole

Studietur til Bornholm
og praktik på Andelsgaarde

På Jorden Kalder rejser vi på bæredygtige eventyr i baghaven – både fordi det giver mening i forhold til vores CO2-aftryk og mindst lige så meget, fordi der er et hav af fantastiske eventyr omkring os. Studieturen går til Danmarks klippeø, hvor vi skal udforske den grønne omstilling, friluftsliv, bæredygtig fødevareproduktion og mytiske natursyn. Efter Bornholm skal vi i kollektiv praktik på Lerbjerggaard, som er den første gård i foreningen Andelsgaarde, der forpagtes af det unge par Nanna og Christopher.

Bornholm
Vi skal blandt andet vandre i Bornholms fantastiske natur, mens vi bliver klogere på om biodiversiteten, vi skal lære om Bornholm som energiØ, besøge Bornholms Madkulturhus og høre om bæredygtig mad, besøge lokale grønne iværksættere på øen, sanke og lave mad over bål, på bryggeribesøg og selvfølgelig en tur til Christiansø, som er et helt unikt sted i Danmark.

Andelsgaarde
Efter Bornholm drager vi tilbage til Sjælland for at tage i kollektiv landbrugspraktik hos Lerbjerggaard, der er den første ’andelsgaard’ i Danmark. Andelsgaarde er en forening, der arbejder med at gentænke dansk landbrug, så dyrkning af jorden på samme tid frembringer sunde fødevarer og skaber løsninger på den akutte klima- og biodiversitetskrise. Opholdet er et praktisk indblik i et nyt visionært kapitel i dansk landbrug, og vi skal både arbejde i markerne og på bygningerne. Sammen med de to unge jordbrugere, der driver gården, skal vi udforske, hvordan idéer og drømme bliver til virkelighed.

Betaling

Den pris, der er angivet i tilmeldings-formularen, dækker både rejser og højskoleophold (rejserne er kun for dig, der vælger opholdet på 24 uger i foråret eller 18 uger i efteråret).

Den andel af den samlede pris, som går til rejsen, indbetales særskilt, og du modtager information om dette i dit velkomstbrev inden opstart.

Inkluderet i prisen:

 • Bus/tog tur/retur
 • Overnatning
 • Transport i forhold til programmet
 • Morgenmad + to-tre fælles middage
 • Entréer
 • Rejseforsikring

Ikke inkluderet:

 • Ikke nævnte måltider
 • Vacciner

  Kontakt os

  +45 49 19 03 80

  kontoret@krogerup.dk

  Krogerupvej 13, 3050

  Ida Nielsen Langendorf

  Ida Nielsen Langendorf

  KONTAKT

  Krogerup Højskole
  Krogerupvej 13
  3050 Humlebæk

  CVR 44913216
  EAN 5790002583926
  Telefon: 49 19 03 80
  E-mail: kontoret@krogerup.dk

  Kontortider: 9.00 - 12.00

  NYHEDSBREV

  Se det seneste nyhedsbrev HER
  X