UDELIV

– Fra de norske fjelde til den ikoniske Mols Bjerge-sti

Derfor rejser vi

Vi skal på rejse i Norden og omsætte alle de færdigheder, vi har lært, til et udelivseventyr i naturen. Når vi opholder os i længere tid i naturen, skaber vi den tætte forbindelse til verden omkring os og opnår en større forståelse af sammenhænge i naturen.

Kontakt din nye lærer

+45 49 19 03 80

marcus@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

Uanset hvilket hovedfag eller valgfag du vælger, er det din nysgerrighed og engagement, der bestemmer retningen. Fri for karakterer kan du blive klogere på dig selv, verden omkring dig og de fag, du vælger at dykke ned i. Krogerup er – kort fortalt – uddannelse af høj kvalitet båret af super dygtige undervisere, begejstring og forundring.”

Rasmus Meyer, forstander på
Krogerup Højskole

Studietur med Udeliv

Udelivs studietur er delt i to, og du kommer både til at opleve de norske fjelde og den danske vildmark. Vi starter i vores egen storslåede natur i Nationalpark Mols Bjerges istidslandskab. Vi skal vandre ad den ikoniske Mols Bjerge-sti, der er certificeret som Leading Quality Trail – Best of Europe.

Derefter besøger vi Danmarks største vildmark, Nationalpark Thy, hvor vi skal opleve den smukke natur og spændende kulturhistorie i Hanstholm Vildtreservat. Vi skal også til Klitmøller, som byder på gamle fisketraditioner og et surfmiljø i verdensklasse, og vi skal selvfølgelig også selv prøve kræfter med surfing i Cold Hawaii.

I vores anden rejseuge rejser vi med hovedfaget Jorden Kalder til Jotunheimen i Norge. Jotumheimen er Nordeuropas største fjeldområde fuld af dale, søer, høje fjeldtinder og vilde horisonter. Vi skal vandre og lære at færdes på fjeldet, bestige en top, drikke kakao ved det smukkeste udsigtspunkt og udfordre krop og psyke. Vi bor i traditionelle norske fjeldhytter og tænder op i pejsen om aften.

Betaling

Den pris, der er angivet i tilmeldings-formularen, dækker både rejser og højskoleophold.

Den andel af den samlede pris, som går til rejsen, indbetales særskilt, og du modtager information om dette i dit velkomstbrev inden opstart.

Inkluderet i prisen:

 • Bus/tog tur/retur
 • Overnatning
 • Transport i forhold til programmet
 • Morgenmad + to-tre fælles middage
 • Entréer
 • Rejseforsikring

Ikke inkluderet:

 • Ikke nævnte måltider

  Kontakt os

  +45 49 19 03 80

  kontoret@krogerup.dk

  Krogerupvej 13, 3050

  Marcus Vincent Frostholm

  Marcus Vincent Frostholm

  KONTAKT

  Krogerup Højskole
  Krogerupvej 13
  3050 Humlebæk

  CVR 44913216
  EAN 5790002583926
  Telefon: 49 19 03 80
  E-mail: kontoret@krogerup.dk

  Kontortider: 9.00 - 12.00

  NYHEDSBREV

  Se det seneste nyhedsbrev HER
  X