Hvad er et langt ophold?

Bliv elev på Krogerup Højskole

Nogen vælger Krogerup for at blive klogere på verden. Nogen for at blive klogere på sig selv. Nogen er kommer for at få redskaber til at forandre verden politisk, kunstnerisk eller journalistiske, andre for at finde ro. Nogle kommer for legende og nysgerrig at prøve sig selv af, andre for at nærmer sig en studiedrøm. Men den gode nyhed er, at der ikke nogen grund der er bedre end de andre. Det eneste vi forventer af hinanden på Krogerup er, at vi går engageret, interesseret og nysgerrigt til undervisningen og mødet med hinanden.

Du skal at være minimum 17 1/2 år ved opholdets start. Vores elever er oftest mellem 19 og 28 år.

Opholdet består af:

  • undervisning i dit hovedfag
  • undervisning i dine valgfag
  • ugentlige foredrag, koncerter m.m.
  • en rejse på mindst to uger
  • et afsluttende projekt.
  • temafester 

På Krogerup har du desuden mulighed for at være med til at præge dit ophold, for her er massere af plads til gode initiativer, som fx fodboldturnering, vinterbadning, løbeklub og quizaftener – eller hvad du nu får lyst til at sætte i gang.

Læs meget mere om hvordan hverdagen ser ud på Krogerup Højskole.

Opholdets længde

Langt de fleste af vores elever vælger de længste ophold på 24 uger i foråret eller 18 uger i efteråret, men der er også mulighed for kortere ophold 7, 8 eller 12 uger.

Cirka to gange under opholdet er der hjemrejseweekend. Alle andre weekender bestemmer du selv, om du vil blive skolen og hygge sammen med dine højskolevenner og eventuelt invitere nogle af dine egne venner på besøg – eller du vil tage hjem.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

“Den, der vil forstå livet – og det er vel til syvende og sidst opgaven for os alle – må gå om erfaringen, hans egen erfaring, vundet derved, at han med lidenskab har indladt sig med livet”

Hal Koch, Krogerups Stifter

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se der seneste nyhedsbrev HER

X