Mads og Esther håber at glemme tiden

Nyheder

106 nye elever er netop startet på Krogerups forårshold. To af dem hedder Esther og Mads, der begge har valgt hovedfaget Fotografi, og de glæder sig til at fordybe sig i noget uden hele tiden at kigge på uret.

elevergruppe

Der er trådt 106 nye ansigter ind ad hoveddøren på Krogerup Højskole, som nu skal være højskolens hjerteblod de næste seks måneder. Mads Frost og Esther Gandrup er to af dem, og her efter den første uge mangler Esther stadig at lære et par navne at kende.

”Jeg har det helt omvendt. Jeg kan kun nogle få navne indtil videre”, siger Mads, som er glad for, at mange ting på højskolen foregår i mindre grupper, så man ikke er sammen med over 100 mennesker hele tiden. På den anden side ser de to elever mange fordele ved at være startet på et fyldt hold.

”Der er en god chance for at finde sammen med nogen, der passer rigtig godt til en, når vi er så mange forskellige typer. Det giver også en fed undervisning, når der er mange andre med alternative syn på tingene end en selv”, siger Esther.

Ingen erfaring
Esther Gandrup har ingen foto-erfaring før opholdet på Krogerup.

”Jeg har faktisk kun skudt lidt med min mobil til Instagram”, fortæller hun, og Mads Frost har også bare leget lidt med et kamera forinden og glæder sig til at få helt styr på alt det kamera-tekniske.

”Jeg glæder mig også til at få en masse venner for livet selvfølgelig, men faktisk også bare hverdagslivet på højskolen. I dag var den første undervisning i foto pludselig bare slut, og jeg havde slet ikke siddet og kigget på uret en eneste gang. Det gjorde jeg hele tiden i gymnasiet, så jeg glæder mig til højskolerytmen, hvor der er tid, og alt er drevet af interesse”, siger Esther.

Selvom begge elever lige er startet, glæder de sig også allerede til deres rejse med hovedfaget i april til Israel og Palæstina.

”Ja, den rejse er faktisk en af grundene til, at jeg valgte at komme. Jeg glæder mig til at få et godt indblik i konflikten og til at rejse sammen i en mindre gruppe. Det bliver sgu’ hyggeligt”, siger Mads Frost.

Læs mere om hovedfaget Fotografi

X