Vi får besøg af Bertel Baagøe fra Garbolund Naturvin og Jakob Mejner Olsen fra Tothaven Gårdmejeri på Krogerup til vin- og ostesmagning. Foto: Garbolund

Mød Tothaven og Garbolund Naturvin på UNDER ÅBEN HIMMEL

På vores nye friluftskursus UNDER ÅBEN HIMMEL er vi glade for at have fået lokale iværksætterildsjæle Bertel Baagøe og Jakob Mejner Olsen ombord til en aften med lækre smagsoplevelser og historier om iværksætterdrømme.

af | 16.01.2024 | Nyheder

På Krogerups nye kursus UNDER ÅBEN HIMMEL skal vi prøver kræfter med forskellige kreative og praktiske workshops, nyde en drink rundt om bålet og lytte til spændende foredrag. Et af dem tager form som en kombineret vin- og ostesmagning, når vi får besøg af ejerne af hhv. naturvingården Garbolund, Bertel Baagøe, og gårdmejeriet Tothaven, Jakob Mejner Olsen, som tager lækre vine og oste med til en stemningsfuld aften, hvor vi bliver taget med på rejsen med hver deres iværksætterprojekter, hører om mikroproduktioner og glæden ved gode råvarer.

“I vores små verdener skal der være højt til himlen. Ellers havde vi aldrig kastet os ud i at lave naturvin og gedeoste,” fortæller ejer af Garbolund, Bertel Baagøe.

Fra ged til ost – og dogmerne om naturvin

Til smagningen skal kursisterne på UNDER ÅBEN HIMMEL både forbi Tothavens gedeoste – fra den helt friske til den lagrede, faste ost, alt imens der matches med naturvine fra Garbolund. Man behøver intet forhåndskendskab til hverken oste eller vine for at være med, forsikrer Bertel.

“Vi tager oste under den ene arm og vin under den anden, og sammen går vi på opdagelse i Garbolunds og Tothavens gastronomiske universer med fortællinger om iværksætteri, mikroproduktioner og garanteret alt muligt andet på en fantastisk sommeraften på Krogerup. Ikke mindst glæder vi os til at fortælle om mikroproduktionerne undervejs: Fra den græsstrågumlende ged til færdig ost, arbejdet med en vinmark hele året og ikke mindst om dogmerne indenfor det der betegnes som naturvin.

Vi glæder os til en magisk aften med store smagsoplevelser, inspirerende fortællinger og hyggeligt samvær på tværs af generationer. På kursussiden for UNDER ÅBEN HIMMEL kan du dykke ned i det fulde program for ugen. Her finder du også link til tilmelding.

Mød Tothaven og Garbolund Naturvin på UNDER ÅBEN HIMMEL

Vi får besøg af Bertel Baagøe fra Garbolund Naturvin og Jakob Mejner Olsen fra Tothaven Gårdmejeri på Krogerup til vin- og ostesmagning. Foto: Garbolund

På vores nye friluftskursus UNDER ÅBEN HIMMEL er vi glade for at have fået lokale iværksætterildsjæle Bertel Baagøe og Jakob Mejner Olsen ombord til en aften med lækre smagsoplevelser og historier om iværksætterdrømme.

af | 16.01.2024 | Nyheder

På Krogerups nye kursus UNDER ÅBEN HIMMEL skal vi prøver kræfter med forskellige kreative og praktiske workshops, nyde en drink rundt om bålet og lytte til spændende foredrag. Et af dem tager form som en kombineret vin- og ostesmagning, når vi får besøg af ejerne af hhv. naturvingården Garbolund, Bertel Baagøe, og gårdmejeriet Tothaven, Jakob Mejner Olsen, som tager lækre vine og oste med til en stemningsfuld aften, hvor vi bliver taget med på rejsen med hver deres iværksætterprojekter, hører om mikroproduktioner og glæden ved gode råvarer.

“I vores små verdener skal der være højt til himlen. Ellers havde vi aldrig kastet os ud i at lave naturvin og gedeoste,” fortæller ejer af Garbolund, Bertel Baagøe.

Fra ged til ost – og dogmerne om naturvin

Til smagningen skal kursisterne på UNDER ÅBEN HIMMEL både forbi Tothavens gedeoste – fra den helt friske til den lagrede, faste ost, alt imens der matches med naturvine fra Garbolund. Man behøver intet forhåndskendskab til hverken oste eller vine for at være med, forsikrer Bertel.

“Vi tager oste under den ene arm og vin under den anden, og sammen går vi på opdagelse i Garbolunds og Tothavens gastronomiske universer med fortællinger om iværksætteri, mikroproduktioner og garanteret alt muligt andet på en fantastisk sommeraften på Krogerup. Ikke mindst glæder vi os til at fortælle om mikroproduktionerne undervejs: Fra den græsstrågumlende ged til færdig ost, arbejdet med en vinmark hele året og ikke mindst om dogmerne indenfor det der betegnes som naturvin.

Vi glæder os til en magisk aften med store smagsoplevelser, inspirerende fortællinger og hyggeligt samvær på tværs af generationer. På kursussiden for UNDER ÅBEN HIMMEL kan du dykke ned i det fulde program for ugen. Her finder du også link til tilmelding.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole

Krogerupvej 13

3050 Humlebæk

CVR: 44913216

EAN: 5790002583926

E-mail: kontoret@krogerup.dk

Telefon: 49 19 03 80
(man-tors 9.15-12.15)

NYHEDSBREV

Se august-nyhedsbrevet HER