Skal din sommer fyldes med poesi, film, forfattersamtaler, workshops, bål og badeture i Øresund, så skal den selvfølgelig tilbringes i selskab med kursusholdere Bjarne Hald og Martin Schmidt på dette års Tænkepauser på Krogerup – i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag.

Det bliver naturligvis både fordybende og festligt på vanlig Krogerup-manér, forsikrer Bjarne Hald:

 

– Jeg glæder mig rigtigt meget til den helt særlige atmosfære, der er på Krogerup om sommeren – med en højskolebuket af inspirerende foredrag, fællessang, morgenbadning, aftendrinks og samtaler i parken. Tænkepauser er højskole med blandede emner og med en meget blandet kursistflok. Det er et særligt mix, og det er for mig essensen af højskole.

På kurset kan man bl.a. møde Naja Marie Aidt i samtale om sit forfatterskab med forfatter Lotte Kirkeby, professor Marlene Wind og forfatter og højskolelærer Mathias Findalen i samtale om demokratiets krise samt forfatter og historiker Tom Buk-Swienty om Karen Blixen i Afrika – og mange flere.

Ny inspiration, energi og glæde
Derudover byder årets Tænkepauser på fordybelse i emnerne diktatur, ord, rytme og kød. Og så skal vi selvfølgelig også runde et besøg på Louisiana Museum of Modern Art, lytte til skumringsmusik i parken og nyde en drink i vores helt egen cocktailbar.

– Jeg glæder mig voldsomt til en uge med en masse inputs – både af ny viden og fornøjelige stunder med nye mennesker. Efter dette år har et godt højskolefællesskab aldrig været mere tiltrængt – sociale bobler kan være hyggelige, men det er i mødet med nye mennesker, jeg får ny inspiration, energi og glæde, siger kursusleder Bjarne Hald.

Du kan læse mere om Krogerups korte kurser på krogerup.dk/korte-kurser.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X