I uge 28 åbner Krogerup dørene for et helt nyt kursus: Keramik på Krogerup! Tilbring en uge med at dreje ler og lære om brænding og glasurer – samtidig med at du får alt det bedste fra vores traditionelle højskolekurser: Sang, dejlige måltider og herligt samvær.

Skal du tilbringe en uge fra d. 9. til d. 15. juli 2023 i naturskønne omgivelser på Krogerup Højskole i Nordsjælland med fingrene begravet i ler, læren om glasurer, afbrænding og drejeteknikker?

 

For første gang udbyder vi på Krogerup et syv dages keramikkursus i uge 28 med keramiker Joy Olivarius fra keramikstudiet LerLer.

Vildler og keramik over bål

Over en uge tager Joy deltagerne med ud i Krogerupskovene for at opgrave vildler, brænde keramik over bålet og skabe smukke kreationer i Krogerups eget keramikværksted.

Om morgenen og eftermiddagen kan deltagerne foruden aktiviteterne i keramikværkstedet deltage i programmet på ugekurset NÅR NATUREN KALDER, der både byder på ølsmagning med Kølsters Malt & Øl, filmvisning af dokumentaren “Organiseret Vildskab” med instruktør Phie Ambo, samtalesalon, bålaften og sangtime med Højskolesangbogen.

Foredrag, højskolesang og festmiddag

Efter endt ophold kan kursisterne bringe deres egne unikke kreationer med sig hjem. Et par uger efter kursets afslutning mødes deltagerne nemlig igen i keramikværkstedet for at lægge sidste hånd på deres kreative frembringelser.

Se hele det detaljerede program og læs om, hvordan du tilmelder dig, lige her.

Læs også om, hvad der foregår på kurset NÅR NATUREN KALDER, hvor deltagerne på keramikkurset har mulighed for at deltage på de fleste foredrag, parkvandringer og naturligvis den afsluttende højskolefestmiddag.

OBS: Keramikkurset har kun et meget begrænset antal pladser!

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER