Elevforeningen

Elevforeningens Bestyrelse

Nuværende elevforening

Astrid Fontaine – F18

Celine Nørrekjær – F18

Emil Strunge – F15

Helene Kjøller – E15

Ida Meesenburg – E14

Jonas Olsen Brennan-Wright – E17

Julie Albertsen Kristensen – E17

Maiken Exner – F18

Rasmus Møller – F16

Sigrid Dahlslund Leth – E16

Sofia Spacciante – F16

Sofie Bruus Hansen – F18

 

Fra venstre: Sofia Spacciante, Maiken Exner, Sigrid Dahlslund Leth, Astrid Fontaine, Sofie Bruus Hansen, Celine Nørrekjær, Emil Strunge, Ida Meesenburg, Rasmus Møller, Helene Kjøller, Jonas Olsen Brennan-Wright og Julie Albertsen Kristensen.

 

De nye, gamle elever

Efter 30 år i glemsel tog elever fra efterårsholdet ´99 initiativ til at gendanne elevforeningen på Krogerup Højskole, og det var en fornuftig beslutning! Krogerups elever fortjener et forum, hvor vi kan samles og få mulighed for at deltage i aktiviteter og arrangementer i højskolens ånd og være en del af Krogerups fremtid såvel som fortid.

Elevforeningens vigtigste funktion er at opretholde kontakten mellem dig, dine højskolevenner og skolen gennem forskellige aktiviteter.

Alle elever, der gennem tiden har gået på Krogerups lange kurser, er velkomne i foreningen, og ved at blive venner med os på Facebook kan du få glæde af det arbejde, elevforeningen gør for at holde højskolen frisk i din hukommelse. Søg efter Krogerup Elevforening eller følg linket .

 

Gensynsweekend

Gensynsweekend er tidligere elever på Krogerup Højskoles mulighed for at få et gensyn med livet som højskoleelev. Vi inviterer til en weekend med alt, hvad du forbinder med dit højskoleophold.: lunkne vestfyens i natkassen, rundbold i parken, gode samtaler og masser af hygge.Weekenden vil foruden ovenstående også byde på spændende foredrag, gensyn med dine tidligere lærere, bestyrelsens generalforsamling, musiske indslag og et brag af en gensynsfest.

Samtidig vil vi også afholde vores årlige generalforsamling, hvor vi beretter om det forgangne år. Det er også her der vil være mulighed for at stille op til Krogerup Elevforenings Bestyrelse, og prøve kræfter med bestyrelseslivet.

I sensommeren 2018 kan du komme med på sommerkurset Krogerup PåNy. En stor flok gamle elever stabler fire dages kursus på benene på vores gamle højskole, og efterfølgende arrangerer Krogerup Elevforening Gensynweekenden.

 

Generalforsamling og arrangementer!

Hvert år afholdes et gensynstræf for gamle elever, hvor vi byder på glade gensyn, foredrag, festlige aktiviteter og foreningens årlige generalforsamling, hvor du har mulighed for selv at indtræde i Elevforeningens bestyrelse. Se mere på elevforeningens facebookside.

Derudover gør vi også noget ud af at skabe opmærksomhed omkring vores arbejde ved at holde et sjovt orienteringsløb for de nye elever et par måneder inde i deres forløb. Her informerer vi om elevforeningen og har det sjovt sammen.

Ønsker du at vide mere om Elevforeningen, og deres beretning, kan du læse foreningens vedtægter HER.

Følg vores instagram side HER

Vi glæder os til at se dig igen og til at hilse på nye medlemmer.

Venlig hilsen
Krogerup Elevforening

X