KrogeHub-ordningen er midlertidigt nedlagt, indtil vi er færdige med renovering af værelserne på Krogerup Højskole.

Hold øje med siden her, hvis du vil vide mere om, hvornår vi åbner for KrogeHub igen.

Bliv KrogehHubber

Har du brug for tid og – nogenlunde – ro til at arbejde med et projekt? Og er du forfatter, fotograf, ph.d.-studerende, musiker, aktivist, kunstner, politiker eller lignende, så kan du tage på refugium på Krogerup Højskole. Refugiet kalder vi KrogeHub!

Krogerup er en højskole for dem, der vil forandre, fortolke og formidle samtid og samfund. Vi fungerer som rugekasse for nye ideer og initiativer på tværs af kunst, foto, film, politik, litteratur, journalistik og andre fag. Derfor tilbyder vi dig muligheden for, at du i smukke og anderledes omgivelser kan fordybe dig i dit projekt.

Gratis ophold

Vi stiller kost, logi og godt selskab til rådighed. Det eneste, vi forventer til gengæld, er, at du deler dit projekt med os på højskolen i form af et foredrag, en koncert, en oplæsning, en workshop eller en undervisningsgang med eleverne – eller noget helt sjette.

Du kan søge om et ophold på to til fem dage.
 

Hvis du vil vide mere om KrogeHub

Har du spørgsmål omkring KrogeHub, kan du kontakte forstander Rasmus Meyer på tlf. 5173 2873 eller på rm@krogerup.dk.
 

Søg om ophold

Du kan søge om et ophold på KrogeHub ved at skrive til kontoret@krogerup.dk, skriv KrogeHub i emnefeltet.

Fortæl os lidt om, hvilket projekt du vil arbejde med hos os, og hvordan du forestiller dig at dele det med højskolen. Skriv også hvilke uger, det vil passe dig at komme her.
 

Sådan bor du på KrogeHub

Krogerup Højskole har til huse i en smuk herregård i Humlebæk 30 minutter med kystbanen fra København – og tæt på skov og strand.

Vores værelser er tegnet af Børge Mogensen, og hvert værelse er udstyret med håndvask, skab og skrivebord, og der er toiletter og bad på gangene. Vi har desuden en række faglokaler, undervisningsrum og foredragssale, som du er velkommen til at bruge under dit ophold.

Derfor hedder det KrogeHub

En hub er et vigtigt knudepunkt for fx fly- eller skibstrafik. På samme måde skal KrogeHub være et knudepunkt for udveksling af nye idéer, tanker og projekter.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X