KrogeHub

KrogeHub

Krogerup Højskole er ikke et sanatorium, vi er snarere et åbent drivhus. Krogerup er en højskole for dem, der vil forandre, fortolke og formidle samtid og samfund – og vi vil gerne være rugekasse for nye ideer og initiativer på tværs af kunst, foto, film, politik, litteratur, journalistik og andre fag. Derfor lancerer vi nu KrogeHub!

KrogeHub tilbyder ophold til folk, der har brug for tid og (nogenlunde) ro til at arbejde med et projekt. Er du forfatter, fotograf, ph.d.-studerende, musiker, aktivist, kunstner, politiker eller lignende, kan du søge om ophold (2 dage – 2 uger) på Krogerup. Vi stiller kost, logi og godt selskab til rådighed. Det eneste, vi forventer til gengæld, er at du deler dit projekt med os på højskolen i form af et foredrag, en koncert, en oplæsning, en workshop eller en undervisningsgang med eleverne – eller noget helt tredje.

Søg om ophold
Du kan søge om et ophold på KrogeHub ved at skrive til kontoret@krogerup.dk, mærk mailen KrogeHub. Fortæl os lidt om, hvilket projekt du vil arbejde med hos os, og hvordan du forestiller dig at dele det med højskolen. Skriv også hvilke uger, det vil passe dig at komme her. Har du spørgsmål, kan du kontakte forstander Rasmus Meyer på tlf. 5173 2873 eller lærer Anne Himmelstrup 3022 8260

Værelser og faciliteter
Krogerup Højskole har til huse i en smuk herregård i Humlebæk 30 minutter med kystbanen fra København. Vores værelser er tegnet af Børge Mogensen, og hvert værelse er udstyret med håndvask, skab og skrivebord, og der er toiletter og bad på gangene. Vi har desuden en række faglokaler, undervisningsrum og foredragssale, som du er velkommen til at bruge under dit ophold.

Om navnet KrogeHub
En hub er et vigtigt knudepunkt for fx fly- eller skibstrafik. På samme måde skal KrogeHub være et knudepunkt for udveksling af nye idéer, tanker og projekter.

X