Corona-pandemi har – som så mange andre steder i samfundet – betydet, at vi i disse dage er nødt til at aflyse arrangementer og kurser. I næste uge skulle vi for første gang have afholdt vores nye kreative og musikalske påske-kursus, som vi havde glædet os meget til.

Det kan naturligvis ikke lade sig gøre, men i stedet for at aflyse helt, har vi i stedet gjort påskekurset til et sommerkursus, der kommer til at løbe af stablen fra den 5. – 11. juli. På kurset fordyber man sig i enten keramik, yoga, tekstildesign eller kor, og resten af tiden foregår i stor stil udenfor i højskolens park og i omgivelserne omkring Krogerup.

I disse dage bliver alle påskekursister ringet op med et tilbud om at konvertere påskekurset til et sommerkursus, og det har de fleste valgt at sige ja tak til, fortæller kursus-ansvarlig, Anne Steen Himmelstrup:

– Alle har stor forståelse for situationen. Kursisterne har glædet sig, og derfor bliver de rigtig glade, når vi ringer. De har alle oplevet, at en masse ting bliver aflyst lige nu, og derfor er de vildt glade for at få muligheden for at komme på kursus til sommer, fortæller hun.

I stedet for fire døgn får påskekursisterne nu seks dages kursus, og sideløbende med det nye kursus afholdes kurset Magiske Planter, som er en uge med praktisk havebrug og naturoplevelser. De to kurser får en del med hinanden at gøre, og således kan kursister på Sommer på Krogerup også glæde sig til at komme med på markvandring hos vores naboer, Aarstiderne, til ølsmagning hos Kølster Malt og Øl, som brygger økologiske øl på Krogerup, på dagsudflugt til enten Gurre Sø eller andelsgården Lerbjerggård i Melby, til foredrag, musik pg bål i parken – og meget mere!

 

– Jeg er sikker på, at det bliver et helt fantastisk kursus. Der er virkelig skønt på Krogerup om sommeren, og noget af det bedste ved sådan et sommerkursus står slet ikke i programmet. For eksempel tilbyder vi altid en fælles morgenbadetur, vi dyrker yoga i parken og laver pop-up bar forskellige steder om aftenen. Der opstår en helt særlig stemning på sådan et kursus, hvor man er sammen så intenst en hel uge, og ofte finder kursisterne også på en masse sjove ting, fx laver de løbeklubber, quizzer og tager ned og bader i den sene sommeraften, fortæller Anne.

Har du lyst til at vide mere om vores kurser, kan du se de fulde programmer og læse mere om kurserne her:

Sommer på Krogerup: krogerup.dk/korte-kurser/sommer-paa-krogerup/

Magiske Planter – havebrug og naturoplevelser her: krogerup.dk/korte-kurser/magiske-planter/

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X