Igen i 2023 skal vi ud i det grønne, på markvandring, lede efter sommerfugle, udforske grøn gastronomi, mountainbike, plantefarve, slå med le – og meget andet. Nu kan du gå på opdagelse i det fulde program.

På Krogerups grønne sommerkursus NÅR NATUREN KALDER i 2023 er der endnu en gang lagt op til en uge fuld af naturkærlighed, grønt håb og spændende iværksætteri. Ligesom der vil være interessante og øjenåbnende workshops og foredrag at fordybe sig i ugen igennem.

Kursusansvarlig og underviser på Krogerup Sarah Hellebek glæder sig til igen at stå i spidsen for det grønne sommerkursus:

“Jeg glæder mig til i en hel uge at fordybe mig i alt det, vi kan lære af naturen. Vi skal både blive klogere på nogle af de arter, der bor omkring os og bruge alle sanser til at arbejde med naturens æstetik. Og så skal vi selvfølgelig også stå op med fuglene for at lære nye fuglestemmer, hoppe i Øresund, drikke fadøl fra vores naboer Kølsters og på trævandring rundt i Krogerups Park for at lære mere om de gamle træer.”

Biodiversitetsnørderi og køkkenhavedyrkning

I 2023 kommer man som kursist på NÅR NATUREN KALDER til især at dykke ned i begrebet “regeneration”, fortæller Sarah:

“Det handler ikke kun om at bevare, men om at genopbygge med inspiration fra biologiske systemer – både for at bevare biodiversiteten og sikre jordfrugtbarheden i landbruget.”

Naturkurset er på mange måder et praktisk kursus, hvor du får jord under neglene og masser af ny viden om den danske natur, biodiversitet og økologisk havebrug: 

“Ugens program byder igen på en masse workshops inden for biodiversitetsnørderi, plantefarve, tegning, cyanotypi, køkkenhavedyrkning, gastronomi og naturhåndværk,” fortæller Sarah.

Du kan se det fulde program på kursussiden, hvor du også finder al praktisk information samt link til tilmelding.

Vi ses til en grøn uge på Krogerup Højskole!

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER