Skal du tilbringe en uge i sommeren 2023 på vores Krogerup-sommerkursusklassiker TÆNKEPAUSER, kan du nu allerede gå på opdagelse i programmet.

For et par uger siden åbnede vi for tilmelding til næste års TÆNKEPAUSER-sommerkursus på Krogerup, og nu har vi lagt sidste hånd på programmet for ugen, som bliver lige så forrygende festlig, perspektivrig og vidensfyldt som altid.

Ugen vil tage udgangspunkt i en række forskellige emner, plukket fra nogle af de nyeste udgivelser i “Tænkepauser”-bogserien fra Aarhus Universitetsforlag.

I år vil programmet dag for dag således kredse om et bestemt emne som historie, sang, jysk, metafysik og myter. Deltagere på kurset kan desuden se frem til at møde historiker og journalist Adam Holm til en omgang “Kampen om historien” live og sangtime med lærer og højskolesangbogsentusiast Sigrid Lauenborg Dahl og pianist og sanger Mette Nygaard Mikkelsen. Skuespiller Bodil Jørgensen lægger også vejen forbi skolen til en samtale om myter og folk-kvartetten Svestar laver koncertfortælling.

Overraskelser, samvær og indsigtsfulde oplæg

Kursusleder på TÆNKEPAUSER 2023 Martin Schmidt glæder sig til en klassisk sommerhøjskoleuge i krogerupske rammer, hvor der også som altid levnes plads til hygge og drinks ved bålet, morgenbadning i Øresund og lækre middage fra skolekøkkenets hånd:

“Næste års TÆNKEPAUSER bliver en lille uge med inspiration, kulinariske sommeroplevelser og mentalt højt til loftet. Det bliver med mere af det, man kender og elsker fra tidligere kurser, bare på en ny måde. Men som altid bliver det en uge fuld af overraskelser, inspirerende samvær og indsigtsfulde oplæg,” siger Martin.

Du kan dykke ned i det fulde program for næste års TÆNKEPAUSER lige her, eller du kan gå direkte til tilmeldingsformularen for at sikre dig din plads på kurset.

Vi ses på Krogerup!

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER