Lige nu står sommerkurserne for døren, men om et lille halvt år er det tid til jule- og nytårskurser på Krogerup. Vi har lavet nogle fremragende programmer, som vi glæder os til at dele med jer.

Jul på Krogerup løber fra den 22. – 26. december 2021, og i fire intense døgn skal vi både diskutere bæredygtighed, have en filosofisk indføring i året, der er gået, til sangaften – og meget mere. Mød blandt andre Ritt Bjerregaard, Steen Hildebrandt, Nikoline Werdelin, Mathias Hammer, Geeti Amiri, Steen Nepper Larsen og Knud Romer. Vi skal også lave workshops, på Louisiana, til Krogerups egen julegudstjeneste, spille julebanko, høre musik – og meget mere.

Du kan læse det fulde program her: https://krogerup.dk/korte-kurser/jul-paa-krogerup/

Nytårskurset løber af stablen fra den 28. december 2021 og slutter den 1. januar 2022 under ledelse af forstander Rasmus Meyer, og på kurset kan du bl.a. møde historiker og forfatter Bo Lidegaard, Gyldendal-direktør Morten Hesseldahl i samtale med journalist Pernille Stensgaard, filmproducent Peter Aalbæk Jensen, MF for Venstre og nabo til Krogerup Claus Hjort Frederiksen, jurist og forfatter Tarek Hussein – og mange flere. Du kan også komme til sangaften med Lea Korsgaard, være med til musikalsk foredrag med skuespiller Birgitte Raaberg og Rikke Forchhammer, der er tidl. forstander på Krogerup – og så er du naturligvis også inviteret med til årets brag af en nytårsfest!

Se hele programmet her: https://krogerup.dk/korte-kurser/nytaar-paa-krogerup/

Bemærk at vi i år af hensyn til miljøet ikke laver trykte programmer for vores jule- og nytårskurser. Alle oplysninger findes på vores hjemmeside, og har du spørgsmål til programmet, opholdet eller andet, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig både på mail og telefon.

Vi ses på Krogerup!

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER