I efterårsferien afholder vi for andet år i træk kurset Når naturen kalder, hvor vi udforsker natur, klima og bæredygtighed gennem debatter, workshops og foredrag med nogle af de mest markante stemmer i tiden.

Nu er programmet for vores efterårskursus, Når naturen kalder, næsten faldet på plads. Og hvilket program! På kurset skal vi møde klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen, klimaforsker Katherine Richardson, biolog Rasmus Ejrnæs, bioetiker Mickey Gjerris, naturformidler Vicky Knudsen fra tv-programmet 1 døgn, 2 hold, 3 dyr, meteorolog Jesper Theilgaard, biolog Hans Henrik Bruun, tegner og klimaaktivist Anders Morgenthaler, professor Jens Friis Lund, medstifter af tagfarmen Østergro Livia Urban Swart Haaland, forfatter til Træmuseet C.Y. Frostholm, filmskaber Phie Ambo, Den Grønne Studenterbevægelse og mange flere.

Den grønne dagsorden
På kurset undersøger vi vores forhold til naturen i klimakrisens tid og mens vi står midt i den sjette masseuddøen af arter. De næste få år er de vigtigste i vores historie, hvis vi skal nå at stabilisere klimaet. Det er tid til handling og til at vende blikket mod de potentialer, som de truende katastrofer også rummer, nemlig håb, mulighed for forandring, mod til at handle, omsorg for natur og klima – og måske en anden omsorg for hinanden? På kurset skal vi udfordre vores natursyn og skabe handling i fællesskab med andre, som også vil naturen og den grønne dagsorden alt sammen kombineret med grøn cocktail-bar, nye venskaber, badeture i Øresund og ture i naturen.

I år er temaet for kurset ’jordforbindelser’, som vi undersøger politisk, filosofisk, praktisk og æstetisk gennem foredrag, debat og workshops om permakultur, naturhave i praksis, kunst og natur, fødevareproduktion og nye fællesskaber, grøn madlavning og natursansning.

Medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening får 450 kr. i rabat. Studerende kan deltage for kun 2.500 kr.

Se hele programmet og læs mere om rabatter her.

Kursusleder er forstander på Krogerup, Rasmus Meyer.

X