Plantefarvning i parken. Foto: Hannah Aurora Almstrup

Overvejer du at tage på højskole en uge i sommerferien, kan du få rabat på vores grønne ugekursus NÅR NATUREN KALDER, hvis du er medlem af en af vores samarbejdspartnere.

Fra den 9. til den 15. juli 2023 skal vi sammen dyrke jorden og få oplevelser i naturen på Krogerup Højskole.

På ugekurset NÅR NATUREN KALDER får du fingrene i mulden og masser af ny viden om den danske natur, biodiversitet og økologisk havebrug. F.eks. skal vi i løbet af det ugelange kursus blive klogere på livet i havet, lære at slå med le, på sommerfugletur i parken, eksperimentere med naturtegning, sanke i skoven, dyrke vores egen køkkenhave, smage på lokal cider og fadøl og på fugleopdagelse i Rungstedlund Fuglereservat.

Rabat med medlemskaber

I 2023 får du desuden rabat på NÅR NATUREN KALDER, hvis du er medlem af enten Aarstiderne, Andelsgaarde, Fælleshaverne eller Danmarks Naturfredningsforening.

 

 

– Vi har en tradition for, at medlemmer af vores grønne samarbejdspartnere får rabat. Den tradition holder vi fast i, fordi vi gerne vil, at ugekurset NÅR NATUREN KALDER er et naturligt mødested for aktive, grønne ildsjæle, siger forstander på Krogerup Højskole Rasmus Meyer.


På skovtur med forstkandidat Peter Friis Møller. Foto: Hannah Aurora Almstrup

Også studerende får en særlig god pris på NÅR NATUREN KALDER, fortæller forstanderen:

– Vi har desuden reserveret en række pladser til studerende med rabat, så vi får det alders- og erfaringsmix, der er blevet kursets særkende.

Se det fulde program for ugen og find link til tilmelding lige her.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER