Krogerups jubilæum i parken. Foto: Mads Leth Grønbeck

Drømmer du om at tage et halvt år på Krogerup – men er du usikker på, hvad det præcist vil sige at være elev på højskole? Vi holder Åbent Hus – både fysisk og via Zoom – for dig der vil besøge vores gamle herregård og blive klogere på dagligdagen, fagene og stemningen.

Foråret igennem kan du komme på besøg på Krogerup Højskole til et af vores Åbent Hus-arrangementer, hvis du overvejer et af vores lange ophold.

Torsdag den 23. februar kl. 15 byder vi næste gang inden for til rundvisning på den gamle herregård for dig, der gerne vil blive klogere på livet på højskole og kan se dig selv på et af vores syv hovedfag – UDELIV, JOURNALISTIK & MEDIER, FOTO, EUROPA BRÆNDER, JORDEN KALDER, FILM, SERIER & DOKUMENTAR eller VERDEN BRÆNDER. Men vi tilbyder også, at du kan kigge med fra et af vores virtuelle arrangementer via Zoom, hvis du ikke har mulighed for at deltage til vores fysiske rundvisninger.

Hverdag på højskole

Til vores Åbent Hus-arrangementer kommer du til at møde både lærere og elever, der går på skolen lige nu, som kan fortælle om, hvordan livet og dagligdagen på Krogerup ser ud.

Rundvisningen tager en time til halvanden, og I vil være en gruppe, der bliver vist rundt sammen – alt sammen tilsat kaffe, te og kage i rigelige mængder. Du er desuden velkommen til at tage din søster, kæreste eller forældre med under armen.

Det er gratis at deltage til Åbent Hus-rundvisningerne, men vi vil gerne vide, hvor mange vi bliver, hvorfor tilmelding er nødvendig. Du melder din ankomst på vores hjemmeside lige her.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER