Hvordan kommer man i gang med at dyrke sin have økologisk? Hvordan gøres jorden til et godt dyrkningssted? Og hvordan vedligeholder man den år efter år? Det kommer haveentusiaster og økologiske havedyrkere Sølva Falgren og Jens Juhl, der står bag stribevis af foredrag, kurser og bøger om emnet, til at grave sig ned i på årets Magiske Planter-kursus. Her bliver rig mulighed for at diskutere, hvordan man som økologisk dyrker opnår den gode, høje grad af biologisk mangfoldighed af insekter, jordlevende dyr og fugle i sin egen have:

– Den økologiske køkkenhave er en del af den økologiske have, hvor der også indgår prydhave, bærbuske og frugttræer, hvis der er plads til det. For mange er en økologisk have en pesticidfri have, hvor der kan høstes giftfri grøntsager. 

 

 

Men jorden er faktisk det vigtigste element. Vi plejer at sige, at konventionelle havefolk dyrker planterne, og økologer dyrker jorden, forklarer Jens Juhl.

Vi glæder os til at byde velkommen til de to haveentusiaster, som du kan møde til en livlig debat om, hvordan du selv kommer i gang som økologisk jorddyrker:

– Det er selvfølgelig op til den enkelte, hvad man tager med hjem fra vores workshop, men det er vores erfaring, at folk suger til sig, og de fleste vil kunne gå hjem og begynde at dyrke økologiske grønsager. Tidspunktet for workshoppen er rigtig godt, for det giver nemlig dem, der vil igang med økologisk dyrkning, tid til at planlægge en god start i efteråret.

www.slottet-i-smoermosen.dk kan du lære Sølva og Jens at kende og blive klogere på økologisk havedyrkning.

Kurset Magiske Planter finder sted fra den 11. – 17. juli 2021. Læs om alle workshops og se hele programmet HER

Vi glæder os til at se jer på Krogerup!

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER