Her kan du finde svar på dine spørgsmål vedrørende lange ophold og korte kurser i lyset af Corona-epidemien.

 

Får jeg mine penge igen, hvis jeg tilmelder mig et langt ophold eller kort kursus, der aflyses på grund af Corona?
Ja, du er garanteret at få alle dine penge igen. Det er økonomisk helt risikofrit at tilmelde dig både lange ophold og korte kurser. I det tilfælde de aflyses føres det betalte beløb straks tilbage. Derimod er det ikke helt risikofrit at vente med at tilmelde sig, for vi lukker hovedfagene på efteråret når der 16 tilmeldt og ugekurserne til sommer ved 100 tilmeldte.

Hvad hvis Corona umuliggøre studierejsen på efterårsholdet?
Så får du rejsepengene igen og vi drager i stedet på studietur i Danmark eller Skandinavian. Vi er i gang med, hvis efterårsrejserne ikke kan gennemføres som planlagt, at udvikle alternative øjenåbnende studieture, men vi håber og tror på, at vi kan gennemføre efteråret som planlagt. Under alle omstændigheder, om det bliver den ene eller anden rejse, så lover vi dig 18 vidunderlige, lærerige, forandrende og festlige uge i efteråret.

 

Gælder forbuddet mod forsamlinger på mere end 100 mennesker ikke højskolerne?
Vores forventning er at højskolerne får lov at lukke op d. 10. maj, og at vi – på linje med folkeskolerne og andre uddannelsesinstitutioner – får mulighed for at gennemføre levende undervisning.

Jeg har et spørgsmål, som der ikke er svaret på her, hvad gør jeg?
Du ringer til kontoret på 49190380 eller skriver en mail til kontoret@krogerup.dk eller til forstander Rasmus Meyer på rm@krogerup.dk

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X