Få pladser på Krogerups efterårshold - Krogerup Højskole

[row]

På søndag siger vi velkommen til et nyt skønt efterårshold på næsten 100 elever. Vi har stadig en håndfuld pladser tilbage, så skynd dig at ringe eller skrive, hvis du har lyst til at være en del af fællesskabet på Krogerup i efteråret.

I efteråret kan du med dit hovedfag rejse til: Israel & Palæstina (Foto), Californien (Journalistik & Medier), Burma/Thailand eller Mexico (Verden Brænder), New York & Venedig (Storbyens Puls), Danmark/Sverige (Crossing Borders) eller Hollywood (Film! Film! Film!).

Woube fra forårsholdet 2018 smukt farvekoordineret med sit værelse på Krogerup.

[divider]


Derudover kan du vælge mellem 24 forskellige valgfag. Du bestemmer selv, om du vil bruge tiden i keramikværkstedet, med at redigere radio, i dansestudiet, på litteratur-tur i vildmarken eller lave kunst på Louisiana. Om du vil spille i band, dyrke yoga eller forandre verden gennem social entrepreneurship. Du kan også lære at bygge en træbåd, skrive poesi med Katinka, øve dit kærlighedssprog, studere international politik, sejle i havkajak og meget, meget mere.

Kontakt os på telefon: 49 19 03 80 eller send en mail til kontoret@krogerup.dk. Så kan vi fortælle dig mere. Vi starter søndag den 12. august.

Krogerup Højskole har til huse i en gammel herregård, som ligger i Humlebæk 30 minutter med Kystbanen nord for København.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

[divider]


[/row]

X