De 117 forårselever, der nu endelig har indtaget gangene i Krogerups elevfløje, kan se frem til meget snart at møde forskellige værker lige udenfor dørene til deres værelser. 

Under nedlukningen er stribevis af renoveringer, smukke nye farver og kunst nemlig blevet tilført skolen, og de to tidligere fotoelever, Hannah Aurora Almstrup og Frederik Danielsen, har arbejdet på værker til elevgangene. Både Hannah og Frederik studerer i dag fotojournalistik på DMJX, og begge deres fotoserier udspringer af deres tid på Krogerup.

 

Hannah udstiller sin serie “Jo mere vi bliver os”, der er en kærlighedserklæring til livet og højskolevennerne. Projektet tog form under hendes eget højskoleophold sidste efterår, men hun har arbejdet videre på det lige siden:

– Det bliver på en måde en meget personlig dagbog, der skal hænge på væggene, men jeg håber, at folk, der går forbi min lille udstilling, vil genkende nogle følelser og øjeblikke på mine billeder. Det handler om lysten til nærmest at smelte sammen med sine venner og alle de følelser, der opstår, når man møder mennesker, som man lige pludselig ikke kan forestille sig at leve sit liv uden. Og så handler det nok egentlig også rigtig meget om nysgerrighed, men også om sårbarhed og melankoli, fortæller Hannah om sit fotoprojekt.

Også Frederiks projekt, “Drenge”, begyndte på Krogerup under hans ophold i efteråret 2018.

– “Drenge” skildrer den formative periode fra barn til voksen. En periode, hvor man får de første store erkendende følelser og de første hårde slag. Denne universelle livsfase finder også sted i storbyen og i parcelhuskvarteret, men i “Drenge” udspiller den sig på Sydals i de omgivelser, som jeg selv er vokset op i, fortæller Frederik.

Vi glæder os til at se de færdige udstillinger, der meget snart kommer til at pryde væggene i højskolens elevfløje, hvor andre unge kunstnere også arbejder med at udsmykke væggene.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X