Tilmelding til korte kurser i 2018 er åben - Krogerup Højskole

[row]

Mange har allerede spurgt os, hvornår man kan melde sig til Krogerups korte kurser i 2018. Svaret er: NU!

Lige nu arbejder vi på højtryk med at få vores korte kurser i 2018 til at falde på plads, og vi kan allerede nu godt garantere, at det bliver nogle virkelig skønne kurser, og der vil være noget for alle aldre.

I år lancerer vi det helt nye kursus, ‘Sommer på Krogerup’, hvor du i fire intense døgn kan møde alt det bedste fra kunsten, kulturen og samfundslivet. På programmet finder du stadigvæk Krogerups kursusklassikere ‘I lyst og nød’ og ’Tænkepauser på Krogerup’.

Familier – bedsteforældre, forældre og børn – kan glæde sig til familiekurserne, der som sædvanlig ligger i ugerne 29 og 30, og denne gang tilbyder vi workshops om formiddagen for både børn og voksne.

Der kommer flere kurser til, så hold øje med vores hjemmeside. I starten af december vil programmerne for alle kurserne være tilgængelige på hjemmesiden, hvor du kan se, hvad der skal ske de enkelte dage. Men hvis du ikke kan vente så længe, er det altså muligt at melde sig til kurserne allerede nu.

Vi på Krogerup glæder os til at være sammen med jer!

[divider]


Tilmeld dig her

Du kan tilmelde dig kurserne, hvis du følger linkene herunder. Programmerne for de enkelte kurser vil være klar i løbet af december.

Sommer på Krogerup: Uge 26 (4 døgn) – 2018

I lyst og nød – jagten på det gode liv: Uge 27 – 2018

’Tænkepauser’ på Krogerup – i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag: Uge 28 – 2018

Familiekursus – bare fødder på herregården: Uge 29 – 2018

Familiekursus – bare fødder på herregården: Uge 30 – 2018

Efterår på Krogerup: Uge 42 – 2018

[divider]


[/row]

X